Helgen !

Denna helgen har vatt helt underbar måste jag säga :)
Åkte till Falkenberg i fredags . Hur gått som helst , kom lagom fram till Idol började så han se de med , vilket jag inte trodde . Beställde hem Pizza i mej Hanna och jag inte hade käkat nått . Gott , dock lite sent och käcka vid 9 kanske , men de va rätt gott med lite mat :)
Somnade ganska snabbt sen , va mega trött efter tre och en halv timmes bilkörning i mörk och väldigt regnng väder ute :( Inte de roligaste , de regnade så mkt så dom hade sänkt hastigheten me .
På lördagen ringde klockan halv 8 en annan va ju helt död då hade gärna velat sova längre , men skulle ju till Ullared så tänkte de va lika bra att stiga upp i tid så att man kom iväg i tid , vilket inte hjälpte ändå . Fick ändå stå och köa typ i 5 minuter . och väl inte va de så mkt folk att man knappt kom fram så fick ju ställa vagnen på ett ställe och sen gå . Men de gick de med . Så blev en hel dag där uppe . Väl hemma igen sp blev de lite mat för de han vi inte med där uppe och efter de så blev de en promenad , film och sen sova .
På söndag blev de en runda till Hultafors och hälsa på :) Blev liet fika och gosade lite med Lowa och lite bus med Milton . :) Sen va den hemfärd , hade räknat med 3,5 timme hem . men tog 4 timmar + att de ösregnade verkligen . Sen massa idioter , bussar som verkligen ska fram fast de knappt gå och köra om osv , blir så trött på sånt . men men . Vi kom i alla fall hem tll slut .







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0