Hund och Husvakt :)

Bor i Hoby för tillfället :) Är hund och husvakt . Hur soft som helst . O andra sidan e de bara tre dagar .
Tina fick följa med och hålla mej sällskap så jag slapp vara själv. Blivit mestatt gå ut me hunden och sen kollat på Svenson Svensson :D

Har precis hoppat upp från ett varmt och härligt bubbelbad , dock blev de lite för varmt kanske. Men deva riktigt skönt och avslappnande . Aha , nu blir de slänmga sig i soffan och kolla tv sen sova . Somnade inte förren 3 i natt, sen vaknade jag vid 8 igen . Så e en aning trött .

Ha de bra ^^


Hos Tina

Då sitter man här yttligare en kväll hos Tina . Hon ligger i sängen och kolla på tv så passade på att sno datorn :D
Annars ha de inte hänt så mkt idag , blev en tur in till Karlskrona i förmiddags med Tina , sen har jag vatt ute hos mamma en runda och hälsat på :)

Har sån duktigt överskottsengeri så vet inte vart jag ska ta vägen . Ändå e jag trött som fan :O Vet inte hur de går ihop :/ Men men . Tina får helt enkelt stå ut me mej ;)



Äntligen

Har äntligen fått tillbaka min dator igen :) Vatt sönder typ i 3 veckor nu . men nu e den lagad och än så länge verka den fungera :DSe hur länge de vara . Sitter just nu i sänge och har sjuk tråkigt . Inget roligt på tv och inget roligt att göra . Fortfarande sjuk desutom . Men som jag känner mej nu e jag i alla fall piggare än vad jag va igår . Skönt de . Hoppas de håller i sig . Tina och jag ska ju köra mamma och dom ikväll . Så de e bara att hoppas jag mår bättre :)

Längesen!

Oj oj , nu va de visst ett tag sedan jag skrev här :S
Men men så blir de ibland .
Då va de helg igen , skönt de . Dock har jag blitt sjuk :/ Inget roligt för 5 öre .
Hoppas jag blir frisk snart . Förra helgen blev ju inte riktigt som den va tänkt .
Så hoppas däför på en bättre helg nu , mkt bättre helg .

Sitter hos Tina just nu , ska snart åka ner till skolan och lämna lite saker . :)
Annars får jag se vad som händer och sker , ska ju i för sig till kna ikväll men vet ej onm jag e så sugen på de i mej jag inte mår så bra :( Så få se hur de blir me de .

Nehe , ni får ha de kanon !

Lördag!

Vaknade typ vid halv 10 men orkade inte stiga upp så satte igång en film istället , när de filmen va slut så gick jag upp käkade frukost sen satte jag igång nästa film . Steg inte upp förren halv 2 :O Jisses, de e verkligen inte likt mej asså . Men men  Tina kom och hämtade mej . Körde upp till Eringsboda och hämtade henne pappa , ner till maxi handla lite glömde i för sig hälften så får handla igen :/ Men men men.
Ska snart köra upp till Tina sen ner till stan göra oss iprdning och käka och lite så inför ikväll . Blir lite fest även denna lördag ^^
Annars ha de vatt en bra dag än så länge . Ha de kanon :D



 


Tråk!

Fredag igen !
Sitter här i min lillebrors rum . Min dator e ju fortfarande sönder :( men lämnade den idag så får förhoppningsvis den snart igen :)

Ikväll kommer Tina till mej . Ska köra våra bröder sen blir nog kolla på Idol . :)

Annars har jag inte gjort så mkt . Lämnade bilen till mamma på förmiddagen .
Annars inget vettigt mer än att lämna datorn ^^




Hmm?!

Tillbringat helgen i Ronneby med Tina :)
Som sagt blev lite fest i lördags och sen utgång på Natti . Trevlig kväll och en vääldigt livlig disskution på väg hem. Men de löste sig ;) Va hemma typ vid 5 på morronen vilket jag inte kan förstå . NAtti stänger vid 3 och de tar max 10 min att gå hem till Tina därifrån . Fast va uppe på frasses me , men de tar nog inte mer än 15 min :S Så vet inte alls varför vi kom så sent :S . Men en trevlig kväll som sagt .
Söndag bestof av Soffan och tv . I mej vi vaknade båda vid halv 9 så va vi rätt trötta kan jag lova .
Så blev en lugn dag för bådas del :)

Måndag ! Va tvungen att stiga upp tidigt i mej de de kom några som skulle sätta in våran nya panna . Så bestämde mej för att gå en runda . Så gick en runda på 50 min riktigt skönt måste jag säga! Sen va jag på indoorwakling me . :) På kvällen blev de en runda till Tina och ennu en promenad , åkte hem och bakade muffinsfrallor . mums . ^^ Sen vid 9 kom Frida och  Tina så blev de lite nybkade muffinsfrallor, och allmänt skitsnack :)


Tisdag: Har inte gjort så mkt . Cyklade in till stan vid halv 9 och hämtade bilen . Sen Blev de en promenad med Sussans hund . Annars bara tatt de lugnt idag .

Lördag :)

Sitter hos Tina , eller aa hos hennes mormor i Ronneby , hon bor här nu för tillfället i mej dom e iväg :)
Blev en runda till kna idag . Hittade ett linne, en tunika och ett par jeanstajts :)
Ikväll blir blir de utgång dock verka de bara vara jag och Tajna som e festsugna . :S
Men syns på Natti folket xD

Träna!

Hej Hopp !

Fredag idag då . Antagligen blir de åka till Tina ikväll . ska färga mitt hår och lite så . Hoppas de blir rätt färg denna gången :)

Vaknade redan vid halv 8 i morse och kunde verkligen inte somna om :( Så gick upp och pallrade mej bort till gymmet . Blev bara lite cykling och så , Får ju inte styrketräna :'( Så efter gymmet gick jag en runda istället .
Nu sitter jag bara och vänta på att jag ska köra pappa till jobbet . Efter de så får jag väl se vad som händer .
Datan e fortfarande sönder :( Tur som jag har åker Mikael till mamma idag så kan ju ju ha hans datpr nu tills min e lagad :)

Ha de bra :)

RSS 2.0