Nyår :)

Vill Bara Önskar Alla Gott Nytt År !

Hoppas alla får en super trevlig kväll :D


Kosta!

Heej På Er !

Va visst ett tag sedan jag skrev nu . Men har inte hänt nått specielt ändå .
Åkte upp till Kosta med pappa och bror idag . Trevlig dag faktist . Men hittade typ ingenting där uppe :/ Tänkte jag kanske kunde hittat nått och ha på på nyår , men nee :( Så får väl se om jag hittar nått annat skoj här hemma :)
Eller får de bli en runda in till Hanna :)

Nu ikväll får jag väl se vad som händer , fundera på om jag ska gå bort och träna och sola . Men få se , e trött som fan . :/ Som vanligt tycker jag . 
 
Men men . Nehe , tror jag ska lägga mej och kolla på en film . Ha de bra :)






Ensam

Nu e de bara en dag kvar till Julafton , kan ju inte precis påstå att jag längtar :(
Farfar, pappa och bror åkte upp till Hultafors idag . Så nu e de bara jag och katten hemma .
Men ska man jobba så blir det så .

Ikväll blir de i alla fall de lilla lugna . Kanke får för mej att baka , e lite småsugen på de ^^
Men måste ner till maxi och handla först i så fall och vet inte om jag känner för att trängas med de andra filket där nere :S Få se hr jag gör sen när jag kör ut Hanna till Väby :)

I morron blir de i alla fall att jobba sen kör jag ut till mamma och dom , sen blir de en vända med dom till Karlskrona . Men jag blir nog inte så långvarig känner inte riktigt för de om jag ska vara ärlig . Men visst roligare än att sitta här hemma och uggla i min ensamhet kanske . ;)

Ha de bra !

Helgen !

Lördagen va helt ortoligt bra :) Hade klassfest och måste säga att dev va riktigt kul och träffa alla igen , eller a dom flästa va ju inte alla som kom , tyvärr . Men till er som kom ett STORT TACK för en underbart kväll som sen fortsatte på natti för några av oss :)



Söndagen: Tog de mest lugnt städade lokalen och sen blev de film ocg pizza för min Tinas del . Gott gott .
Senare på kvällen blev de bio, luftslottet som sprängdes med pappa och bror , riktigt skoj måste jag säga , inte ofta vi gör nått tillsammans . Filmen va dock en aning lång :/ Dom hade lätt kunnat ta bort en halvtimme i alla fall . Men annars va de bra.



Måndag: Just nu väntar jag på att pappa ska köra till jobbet ska åka med han ut och träffa mamma och sen blir de en runda på stan med henne . :) Fixa dom sista julklapparna .


Snö :)

Hej Hopp!
Va ett tag sedan jag skrev nu , men har inte kännt att jag orkat eller haft lust :/
Vatt med Tina hela veckan i för sig en sjävklarhet i mej vi bott i Hoby i 3 dagar nu :) Passat hus och hund vatt riktigt skönt . Kommit massa snö med ju och de tycker vi e kul . :D
Frida och jag åkte till Karlshamn och käkade Thai , gott gott .
Skulle igentligen till sjukhuset igår men dom ringde och sa att min läkare va sjuk :( Inte kul , har ju längat till denna dagen , orka inte me denna smärta värke upp till axlen :'( Inget kul alls .
Så de blev då käk med Frida :)
Efter de åkte vi hem eller aa Hoby la oss i soffan och bara slappade . Sen va Tina och jag ute och gick en runda med hunden .
Senare på kvällen kom Kasper och Adam , blev en trevlig kväll med både Tina , Frida , Kasper och Adam med massa snöbollskrig :D Grannarna va kanske inte lika glada , men vi hade ju kul i alla fall . :)

Idag (Torsdag)
Jag Tina och Josse åkte och handlade till julfesten med klassen på lördag ska bli kul :)
Sen efter de va vi och åkte pulka med dom små :)
Vatt en kanon dag idag me , om man bortse från vissa grejer . . . Du går med på nerverna , står verklige inte ut .

Ha de gott .


Längtar verkligen INTE

Tiden går snabbt måste jag säga . De e redan den 7 december .

Som de känns ju så vill jag verkligen bara sova igenom hel jul . Vill inte veta av nått som har med det att göra .
Ska jobba på julafton till klockan 13.00 och dom andra ska upp till Hultafors (Borås) och vara där under jul
och då åker dom dagen innan julafton . Så tänkte jag köra upp sjäv efter jag slutat jobbet . Men nu blir de inte så i alla fall . Och mamma och dom ska vara i Karlskrona och känner verkligen inte för att vara där inne heller . Och absolut ännu mindre nu när jag vet att min bror ska upp till Hultafors . Så som de verka nu så blir de julafton hemma i Kallinge med katten och ligga i sängen och kolla på tv och sitta dator . Låter ju verkligen som en rolig julafton för min del . :( Men men , finns inte så mkt att göra åt de . Önskar bara att man kunde hoppa över allt som har med jul och nyår att göra!!!


2 December !

Jaha , då har ännu en helg gått . Lördags blev de lite fest sen natti . Helk okej lördag faktist .
Fick dock reda på klockan halv 10 på lördag kvällen att jag skulle jobba på söndagen , vilket jag inte själv visste , så ringde chefen och det visade sig att vara sant . Så fick lite en "lite" lugnare kväll . Men jag va pigg och glad på jobbet dagen efter , lite trött kasnke med tanke´på man bara sovit några timmar , men helt okej :) Känndes ju rätt skönt att jobba igen måste jag säga :) Så blev lite jonn mellan 13.00-19.00
Igår Tisdag låg jag i sängen hela dagen med lite feber , e väl inte feber igentligen men jag har bara 36,4 så blir ganska seg och hängig när jag har över 37. Men steg upp vid 5 så kom Susanne vid 6 och hämtade mej sen ble de 55 minuters spining e förvånad över mej själv att de gick s bra som de gjorde :O Att jag ens pallade för de va ett ganska tufft pass . Men de va riktigt skönt så får bli lite spinning nästa vecka med .
Dock har jag lite träningsverk idag måste jag säga :/ men inte så farligt som jag trodde . :)
Men de e bra för då vet man att man tränat i alla fall ;)

Ha de bra .

RSS 2.0