Bio , 20 års fest , vila


Denna helgen måste jag säga har vatt ganska händelserik :)

Fredag: Jobbade en stund på dagen , kom hem städade lite och senare på kvällen åkte Tina och jag in till Karskrona och kollade på bio . Kollade på Snabba Cash . Rätt så bra film , men blev lite besviken för trodde den skulle ara bättre . Dom jade kunnat korta ner den lite , va vissa sener som va ganska dryga och onödiga :/
men annars va filem bra :)

Lördag: Blev lite småfix hemma . Sen en runda på stan med Robin , Jätte kul att träffa han igen , va ett tag sedan . så de va trevligt . Åkte och hämtade Tina sen vidare ut te mamma och hämtade lite saker sen hem fixa , äta göra sig iordning inför kvällen . Då Ulrika och hade vår 20 årsfest :)
Rätt trevlig kväll måste jag säga :) Blev en hel del folk .

Tack pappa för du va så snäll och plockade undan :)

Söndag: Bara tatt de lugnt och så :) Sovit och kollat på film , hade sjukt ont i huvudet när jag vaknade :(
Kvällen betår nog bara av tv , och ladda upp sig inför en ny arbetsvecka . Från och med nu e jag schemalaggd . Så slutar inte förren halv 4 . Skönt och veta när man slutar .

Här kommer lite bilder från festen ^^






20 år :D

Hänt en del sen sist jag skrev :)
I lördags hade vi kalas , fyllde ju år igår (18/1) för er som inte vet så fyllde jag 20 :D
Blev lite käk och sen blev kalset mer och mer fest utav de .
De bästa på hela dagen va nog när jag öppnar dörren och där står Petra (min faster)
som bor i Borås , som hade kommit ner trotts att hon sa att hon inte skulle göra de .
Så deva skoj , hade ju lillen med sig me , min nya kusin som e typ 3 månader så va kul och träffa henne med , har inte träffat henne sen precis efter hon föddes . Så de blev en riktigt surprise :D
Senare på kvällen eller aa snarare natten kanske så gick vi som va kvar ut och spelade kubb .
Mian bröder korkade idee antar jag . Kallt och svårt att se men kul kan jag lova . Så för er som tror att kubb e ett sommarspel trodde fel , för de funkar även på vintern ;)

Denna veckan så e jag och Tina hund och husvakt i Hoby så tillbringar veckan här .
Så får stiga upp extra tidigt nu när jag jobbar tarlite längretid att köra härifrån till Jämjö än va de tar och köra från Kallinge :/ Men Men , gör inget .Rätt skönt attbo här med ^^

Nehe , nu blir de laga lite käk sen promenad med hunden och efter de blir de nog att krypa ner i ett varmt bubbelbad ^^


Puss&Kram !!


Ännu en dag !

Då har ännu en dag gått . :)
Steg upp redan vid halv 7 i morse i mej jag va tvungen att köra halv 8.
Skulle jobba i Jämjö idag . Trivs jätte bra där måste jag säga . Pratade även lite snabbt med chefen när jag va på nere på jobbet i Ronney för att hämta lite saker . Så verka som om jag får en hel del tider och de tycker vi om :D
Slutade redan vid halv 1 , rätt skönt så åkte ner till stan och beställde tid hos Ninni , så hon kunde knäcka loss ryggen , har nog fått en riktigt ordentlig låsning :( Inget skoj kan jag lova , gör liksom ont när jag sitter , gör ont när jag står för länge . Dessvärre så känns de inte bättre nu , får hoppas de går över till i morron .
Kvällen bestod av ta de lite lugnt och sen blev de gymmet en runda och ikväll blev de spinning . :)
Men känns att förkylningen inte e helt borta än , har fortfarande lite hosta och näsan rinner :/
Men de försvinner snart . Sista dagen som man kan ta de lugnt , sen e de full rulle resten av veckan , inte en aning hur jag ska kunna hinna med allt :O Jobba hela dagen i morron så känner väl kanske inte för att fixa med nått i morron .
Så allt få bli på fredag , tur jag bara jobbar halva dagen då .

Nehe , nu blir de sängen och sova . E super duper trött. Så ska bli skönt att sova .

Go natt ^^




Ikea

Heej Hopp !

Blev en runda till Ikea med Susanne idag :) Hittade dock inte så mkt kul :/ Men ändå skönt att komma iväg lite över dagen och göra nått nu innan den stressiga veckan börja med jobb , kalas  , massa folk och allt .

Ska strax kila över till grannen . Sen bär de av ner till stan för att träna . Nu när förkylningen äntligen nästan släppt helt :) Blir ju inte förvånad om den kommer tillbaka :( .


Annars inget mer som hänt idag .


 


Längesen !

Nu va de ett tag sedan jag skrev . . . Men har inte hänt så där jätte mkt .
Börjat jobba lite på apoteket i Jämjö :) Så om allt flyter på som de ska osv så har jag nog en hel del jobb där . Skönt de . Bara hoppas handen håller :S , men va hos läkaren nu förra veckan , återbesök efter kortisonsprutan . Han kollade lite och tryckte och hade sig , lika ont som vanligt :( Men där i mot kollade vi igenom gamla röntgenbilder på handen och han trodde han hade hittat något som han kunde tänka sig att de va så, nu e jag uppsatt på tid på en MR .(magnet röntgen)  Så bara hoppas de gå fort . Och attd e e de han tror . men han ville inte lita på dom röntgenbilderna han hade nu , i mej dom va från 2007 och bakåt . Så han ville ha en ny . Efter de får vi se om de bli ny operation eller vad som händer och sker .

Jaa , mkt mer har de väl inte hänt sen nyår . Vad jag vet . ?!?!?

Helgen tillbringade jag med Frida , hennes pojkvänn och några till . va i Emmaboda och körde lite på isen .
En annan vågade inte köra så åkte bara . Skulle inte få för mej att köra . Åka gick bra , men inte köra . På väg dit så krockade vi i ett träd , men hade ingen hög fart , mötte en bil på en smal väg och sen sa de bara pang så satt vi i trädet . Men de gick bra , sträckte dock te nacken lite , men inget värre .

Nu e de bara 7 dagar kvar tills jag fyller år :)
Frida kommer nog om en stund , ska baka bullar till lördag då de blir lite kalas med släkten . :)
Sen får vi se vad som händer , kanske en promenad me ^^


RSS 2.0