Sandra!

Jaha , nu sitter man här i sängen , dö trött verkligen , denna lilla skit ungen säger jag bara . Och precis när man stigit upp så blir han givetvis tyst , annars har han fört en massa liv HELA morgonen . Tur man somnade någolunda tidigt i går kväll i alla fall ! Desutom mår jag JÄTTE illa me , undrar om Milton har smittat mej med sin magsjuka :S Eller om man bara inbillar sig , men jag blir ju inte förvånad om jag skulle bli magsjuk oxå . :(
Nehe , se om man kasnke lyckas få i sig lite frukost , men de e väldigt väldigt tveksamt . Om inte annat göra sig iordning lite snart , ska ju ner och handla sen .


Puss&Kram!

Dagen!

Hej På Er Allihopa :D

Sitter i sängen och slappa just nu , e skit trött + att jag precis har ätit med !
Har vatt en ganska bra dag idag :) Färgade håret på förmiddagen , blev väldigt nöjd , fast Petra tyckte att jag
inte skulle ta underhåret så de ficki va , men nu ångrar jag mej lite , skulle nog färgat de me , men honsa att de va snyggt
fast de skulle vatt mer svart . men de duger ändå , blev nästan lite som slingor ^^  Efter de va vi ute och gick en promenad i den fina vädret , hur härligt som helst :D När vi väl va hemma sen så va jag skit trött , så la mej på soffan , och givetvis somnar jag , så sover nog minst en timme , så blir man väckt av farfar att vi snart skulle åka . Skulle ju åka till Kinna för Milton skulle ju fotograferas . :) När vi var klara där så åkte vi hem och då blev de käk . O nu sitter jag bara här och slappar! LIka bra att hålla sig undan från Milton me , han har typ spytt 3 gånger idag me , så skulle inte förvåna mej om man åker på de me , de e ju bara de som fattas . Men o andra sidan , går jag redan på pencilin så kanske de håller sig undan :D man kan ju alltid hoppas på de bästa .

Ha de gott folket ;)

Färga håret!

Sitter här nu lite smått halv nervös :S Petra ska snart färga mitt hår , så fårväl se om de blir bra .
Kanske inte ens passa i den färgen ?! Aja , fårväl se sen när de e klart , på bilden e ju färgen fin så får hoppas de lika bra på mej , alltid spännande att prova någon ny färg , jag som alltid bara haft de typ mörkbrunt/svart!

26/2-09


Hej Hej!
Jaa , idag har inte hänt allt för mkt , passade Milton på morgonen ,så blev lite bus med han^^
sen va jag så trött så la mej i sängen och somnade .Känns ju att man inte e frisk än i alla fall :(
Men jag hoppas verkligen jag blir de snart . Har inte tid me de här .
Annars har jag nog mest legat på soffan , eller busat med Milton . :D Finns inte så mkt annat att göra här .
Tänkte försöka att plugga lite med , men orka verkligen inte de . Få nog göra de i morron om jag hinner . Ska ju i för sig färga håret , och sen skulle vi åka till Kinna , men de va senare på dagen , så hinner nog fan me de i morron !







Saknar dej!

25/2-09

Heej På Er ! :D

Vaknade redan strax efter 6 i morse . Inget kul att vakna så tidigt :( . Men har i för sig sovit hela natten utan att vaknat av att jag hosta som en galning . Så de va rätt skönt .

Efter att jag gjort mej iordning o allt så åkte vi in till Knalleland för att shoppa lite :D hittade bland annat 2 tröjor
Väldigt nöjd med mina inköp för dagen . När vi kom hem så var jag så trött så la mej på soffan och kollade på tv ,men givetvis somnar man , och vaknar en timme senare att av kusin står o dra i filten . dumma unge ,men tycker om dej ändå ;) Sen blev de lite käk och så . Vid halv 8 la jag mej på soffan igen och skulle kolla på tv , meg givetsvis somnar man då me . :S Så nu gick jag o la mej i sängen och klockan e verkligen bara 21:20 , illa de , hur kan man vara så trött redan nu , o då har man sovit så mkt på dagen . Bra fråga de ?!

Nehe , blir snart att sova , igen .. Men de e lika bra de , med tanke på att Milton ska upp vid 7 och jag sover ganska nära köket och kan konsten till att föra liv på morgonen , så antagligen stiger man upp vid 7 i morron . yippii vad kul då , eller inte :(

Ha de kanon ! :D

24/2-09

Heej Hopp!

Idag har man inte gjort så mkt mer än att kört bil , skulle ju köra upp till Hultafors :)
Så började me att jag steg upp klockan 8 sen blev de frukost sen packade jag ner dom sista kläderna som jag hade hängt upp hos farfar för dom var blöta :( Sen åkte vi ner till stan fixade lite saker , sen hem till mej , för att jag kom på att jag hade glömt mina jeans hemma :S Dom hängde ju kvar på tvättlinan i mej jag hade tvättat dom så dom va ju blöta . Så de var bara att åka hem och hämta dom . Sen bar de iväg . När vi väl var framme så tog vi de lugnt , sen åkte vi in till Bollebyggd! På vägen hem , så frågade jag i fall jag skulle köra men nee , Petra ville köra själv, och de e jag glad över att hon gjorde , men tanke på att Polisen stog o stoppade alla , och jag hade inget körkort me mej och med denna hosta och allt så vet jag inte ens om jag hade klarat av att blåsa :S . men o andra sidan hade inte Petra heller sitt körkort med sig , men men , de ordnade sig ändå ^^ . Nu när väl väl kommit hem så väntar jag bara på att maten ska bli klar , sen blir de kanske lite bus med Milton , sen bara slappa farmför tvn :D

23/2-08

Hej På Er !

Idag började skolan igen :( Inget kul alls , Men hade bara en lektion idag , så de va rätt skönt så sätt .
När jag kom till skolan så fick jag veta alla Studentsakerna hade kommit :D Wohoo !! Trodde inte vi skulle få de än på ett tag . Så va rätt skoj . När jag slutade gick jag ner till stan och sen gick jag bort till Ron för att möta pappa! Sen hem , o då blev de käk , sen var de bara att hänga upp tvätten och efter de börja packa . För i morron åker jag o farfar till Hultafors :D Ska bli skojsigt ! Nehe , ska springa över till Hanna nu , sen hem och förtsätta att packa :( De e bara att hoppas att man inte glömmer något . Men bara man ha de viktigaste så e de ju lugnt ;)

Ha de kanon :D

Dagen!

Heej På Er Allihopa! :D

Vatt en ganska soft dag idag . Åkte med pappa till stan på förmiddagen , sen kom mamma och hämtade mej
så åkte jag me hem till henne , ska låna hennes bil :) Efter de så träffade jag Tim en sväng . Och senare på kvällen så
hyrde jag film med Hanna :) Har vatt rikitgt skönt och bara ha en slapp kväll framför tvn i mej att man e sjuk :( Hoppas verkligen att jag blir frisk snart , har inte tid att vara sjuk . Har vatt sjuk i stort sätt hela lovet , de va måndagen som jag va frisk . Så har ju haft ett väldigt roligt lov . Men de e smällar man få ta , kanske lika bra att vara sjuk nu på lovet , hade ju missat en del i skolan annars . Men men , så e de me de !


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0