Hos Farfar!

Tjoo!

Sitter hos farfar nu , vatt här sen i  söndags i mej jag jobbat . Blir nog att jag sover här hela veckan . Ganska nära  till jobbet och så  :)

Igår va jag Frida , Hanna o lilla Kevin  ute på Slättanäs och badade . Riktigt skönt i vattnet . Tror Frida sa att de va 22 grader . Men vet inte redigt . Jag brukar inte tycka de e så roligt att hoppa från bryggan , men va folk vid stegen så jag hoppade i o klantig som jag e så stukade jag givetvis foten , visste inte att de va så grunt fär jag hoppade , trodde de va djupare me tanke på att jag inte nådde båtten , men böjde benen lite och  sen när jag då når båtten så böjs ju foten till ännu mer :'( Så nu har jag mega ont , så blir väl  bara att vila  idag . Kusin kommer me till farfar sen så lovade farfar att laga maten idag :)

I morron e första dagen  på jobbet helt själv :S Nervööst kan jag säga . Något orolig för larmet , tcker inte redigt om sånt , mrn koden funkar idag så denh borde funkar i morron , fick nyckel idag  me så bara hoppas den inte tjabba , för Eva sa de att låset brukar tjabba ibland , Så får hoppas på de bästa ,

Annars har dagen vatt lugn , vatt ganska mkt på jobbet mkt saker runt om hela tiden , men de ha gått bra ändå . :D
Blev lite lunsch sen när jag kom hem till farfar , sen kollade jag på film . Trodde jag skulle somna , men nee de gjorde jag inte ! men tur va väl de kanske , annars hade jag nog inte kunnat sova i natt ;)


Lugn kväll !

Jaha , då va de fredag igen :) Värst vad tiden går fort , bara rinner iväg . Dagen började me jobb som vanligt .
Ovanligt pigg i morse när klockan ringde , men vatt en konstig idag på jobbet . Vet inte rikigt va de vatt , men men . l När jag slutade gick jag hem till farfar , käkade lunsch sen la jag mej på soffan o läste . Inte mitt vanliga att läsa , men fick en fix ide igår kväll att jag skulle läsa :) Slutade me att jag la undan boken o sov en timme , riktigt skönt faktist .

Nu sitter jag hemma i sängen , ska snart ringa Ninni o höra när jag ska köra dom . Sen hämta Hanna o sen handla . Vi skulle laga lite käk o glo på film ikväll . Så blir bara ta de lugnt , ska ju jobba i morron me så orka nog inte göra så mkt .
Skönt att man börja 10 i morron i alla fall .

Ha de kanon alla :D

 Tider detta , Saknar de !




Jobbat!

Tjoo!

Jobbat idag då , som vanligt . Jobbar ju 6 dagar i veckan nu fram till Augusti . Fast juobbar bara från 8 till 1 så rätt soft :D
Dagen började väl kanske inte så bra . Försov mej , som ntur väl va så jobbade pappa natten så vaknade när han kom hem . O tur va väl de . annars vet man ju inte hur länge man hade sovit .
Annars ha de bara vatt en lugn dag , gick en runda o nu e e jag hos farfar . Ska sova här i natt . Va och hälsade på min morbro med , han e hemma från Thailand idag , fast han skulle bara stanna i en månad . Men bättre än inget alls . ^^Annars blir de bara en lugn kväll . e skit skit trött .
Men men , ha de kanon !

Falkenberg

Tjoo!

Åkte till Falknberg i lördags med Hanna :) Skoj Skoj . Skönt att komma bort ett par dar nu när hela sommaren består av jobb .
När vi kom upp blev de mest lugnt , gick en runda till stranden o kollade läget sen hem igen la oss bara i sänggen o slappade o kollade film. Träffade även Jeantte , skit längsen vi såg sist så va riktigt skoj faktist :D
Söndag blev de en tripp till Ullared och när vi kom hem cyklade vi ner till stranden , as härligt hade dock inga badkläder me mej :( Men gick i kanten :D Cyklade hem käkade o sen tog de lugnt o så.
Sen på måndagen skulle vi igentligen åka på morronen för Hanna skulle till läkaren men hon ringde o ändrade tid så åkte inte förren på kvällen .
Så då blev de en runda på stan o sen la vi oss på alltane o solade men blev en tur till stranden o la oss där , köpte ju ny bikini på stan me så fick bli ett dopp i havet :D
Men började blåsa så mkt så cyklade hem igen o la oss på altanen  , Ka ju säga att  solen tog rätt bra . har bränt mej gansa mkt :S

Men men , ett par härliga dagar i Falkenberg va inte fel . ;)

Midsommar!

Då va de redan Midsommar . :)

Åkte ut till Väby igår sov där till idag , ska snart köra till jobber . Jobba ju till 2 idag . :/ Sen bär det av ut till Väby igen där jag ska tillbringa min midsommar :D Kommer nog hem i morron eftermiddag igen :) Sen på kvällen blir de middag hos farfar .

Ringde då även till henne som jag köpte min balklänningen av, visade sig att hon bodde i turkiet , så jag kan ju bara glömma att dom sak fixa de :( Så jävla surt , aldrig anvönt den å när väl balen e så går skite sönder . Jätte kul verkligen . Men men . Så e livet .

Nehe , nu måste jag köra till jobbet så jag inte kommer försent . Ha en trevlig Midommar alihoppa . :D
Gammal midsommar bild ^^

Jobb + Växjö

Började me jobb idag , som vanligt . Känns som om jag inte gör något annat . Men men . bra att jag har ett jobb i alla fall :D Fast idag blev de bara jobb till 10 sen skulle pappa o jag till växjö , för att fixa min balklänningen sokm gick sönder 30 nmin innan jag skulle tillbrunnsparken när balen va :( Lagom kul , men gick inte som jag ville , så i morron blir de att rinag lite samtal ! Jag tänker inte ge mej i alla fall , de e en sak som e säker...
Blev även en runda i lite affärer fast hittade typ inget va så jävla arg så va inte så kul :(
Men men .

Just nu sitter jag i alla fall hos farfar , sk sova här i natt . Börja ju jobba klockan 7 på morgonen så skönare att sova i stan då :)

Ha de !

Söndag!

Har väl inte hänt så mkt . Bjöd pappa o farfar på en fika på Silverforsen , mkt trevligt . :) Annars har jag bara tatt de lugnt , va inne hps grannen me en sväng . Sen hämtade jag Hanna efter jobbet :)
Hyrde 2 filmer på kvällen me , mådde inte så bra :( Vet inte alls va de va me mej . Så låg bara i sängen o kollade film med Hanna , slutade me att jag blev så trött så sov där istället .
Tror inte de hänt så mkt annars , bara slapp dag helt enkelt :)


 


Student 09

Studenten va helt underbar :D

Började med frukost hemma hos Sanna . Efter det blev de att dra till skolan . Där vi bland annats pratade , fick betyg hade student lunch sen gick vi ner till kyrkan .
BF06 va första klassen som sprang ut , helt underbart skoj va de . Letade reda på familjen o alla . Fick en del blommor o grejer runt halsen , hade ganska ont i nacken , men de e sånt man får ta . ta bara studenten en gång .
Efter allt va klart o så på torget så bar de av hem för att träffa alla som kom för att fira min student , Tack så mkt till er alla som kom och tack för dom fina paketen . :) Dom va jätte fina .
 Senare på kvällen kom Linn , Tina o Linus till mej , skulle dra oss ner till stan . Men hade glömt mitt leg hemma så va ingen mening för mej att ens försöka komma in , sen så va de så fullt så hade man ingen biljett så kom man typ ändå inte in , så drog hem istället .

Underbar dag med en underbar klass :D
BF06 kommer att Saknar er <3<3


Lådbilsrallyt :D

Va ju ett tag sedan jag skrev nu m men hahr haft fullt upp med allt som har me Studenten att göra :D

Hade ju lådbilsrallyt , kanon kul verkligen . Vi hade smurftema . Och självklart så vann vi ju alltihopa .
De e ju så när BF06 e bäst ;)
Efter lådbilsrallyt så va de hemfärd , göra sig iordning för att sen åka upp till Linn och klä studentvagnen :D O grilla m.m
Kanon dag verkligen.


 

Söndag!

Tjoo!

Då va de söndag igen . Helgen har vatt kanon . Grill Fest hos lilla mej i Vieryd i fredags . Blev väl kanske en grogg för mkt mot slutet men vad gjorde de när man ändå skulle gå o lägga sig ?! ;) haha .
Vaknade dagen efter mådde förvånadvärst bra :D Käkade lite frulle , sen gick vi en runda . Skönt som fan o fon väder va de me , plockade undan sen åkte jag hem till lilla Kallinge .

Lördagen: Böev de tacos o fotboll hos Johanna . :) Sen Natti . Mkt trevlig kväll . :D

Idag ska jag bort till Malin och förstärka naglarna , o sen åka upp till Elli som ska måla naglarna ,får hoppas de blir bra :)
Men de tror jag;) Annars gör jag inget specielt nu , bara dryga o sjukt rastlös inte en aning vad jag ska hitta på :(
Ska ju inte till Malin förren 14.00 .

Party!

Heej Hopp!

Idag va de vett ock etikett i skolan , sen konsert helt galet va skoj :D Efter de va de dans träning gick väl inte så bra , inte den där jävla snurren i alla fall . Kommer ju gå åt helvete . :( Men men , de e bara att hoppas på de bästa . ;)
Åkte ut till mamma med Frida senare på dagen , Sen åkte vo bort till Eila på en fika  blev även lite spelade av Buzz super trevligt :) Gick väl inte så bra för mej  men har ju aldrig spelat de förut så aa , men men , sen bar de av hemmåt . Så nu ha jag precis gjort mej iordning , folket kommer väl snart antar jag  blir ju lite grillparty hos mej i Vieryd ikväll . Så bara hoppas på en trevlig kväll så ses vi gott gott folk XD




                                                                                               

Karön + Ferali

Tjoo !

Aha , började me skolan , fast blev bara att sitta o prata , så va ingen mening att åka dit . Sen hem käkade lite och efter de körde jag till Ellie , skulle prova sminka till balen . Inte länge kvar nu . :S Nervööst !
Efter de skulle jag köra ut till mamma , men blev Karön istället där jag sen mötte Eila o hundarna för att ta en promenad . Mkt trevligt :)Sen blev de lite käk på resturangen . Sen bar de av ut till mamma ,la mej i sängen , mådde inte så bra :/ Efter jag hade vilat en stund gjorde jag mej irordning inför kvällen då de blev middag på Ferali med en underbar klass :)
Mkt trevligt måste jag säga .


Ha de ^^


Ensam i skogen :(

Tjoo !
Då har ännu en dag gått . Dagarna bara flyger iväg tycker jag . Steg upp vid 6 idag skulle jobba vid 7 . Trött som fan var jag me desutom . :( Men men . slutde vid 12 sen blev de några ärenden på stan o så . Hem där Linn satt i bilen och väntade på mej . Vid 1 kom Carro me , sen körde vu ut till Väbysnäs och Elia (läraren i teckenspråk) som vi skulle hälsa på :) Blev en fika o så massa prat o lite tecknade  me för den delen ^^ sen hem och gick ner en runda till gymmet , och precis när jag typ kommit utanför tomten börja de givetvis ösregna :( Menn men  blev lite styrketräning o så sen hem duschade körde ner till maxi och handlade sen ut till Vieryd där mamma bor , ska vara här några dagar nu när dom e iväg . Kom ut till mamma gjorde lite käk  sen slöade i soffan tills Tim kom , snackade lite sen körde vi till Hobby .
Annars har jag nog inte gjort så mkt idag , inte vad jag kan minnas i alla fall . ska nog sova snart , e skit trött .

Go natt folket ^^


VattenKrig :D

Heej Hopp!
Aha , då ba de måndag igen . Verkligen vatt en kanon helg :D
Idag blev de att stiga upp vid kvart över 6 skulle samlas i skolan vid inför vattenkriget . Skit kul verkligen , blev i för sig en aning blöt , men hade räknat me de så aa .
Nu sitter jag bara och slappar och väntar på att mamma ska komma , ska ha hennes bil . Annars händer inte så mkt idag , träna ikväll . sen bara ligga på altanen och sola tror jag .
E skit trött så orka nog inte göra så mkt mer . ;)

Ha de :)

RSS 2.0