Träna

Vaknade vid halv 9 idag , låg kvar i sängen till typ 12 innan jag orkade göra nått . :S
Men de e så när man e ledig . Körde upp till Tina o hämta de jag glömde i fredags , sen plockade jag iordning lite i mitt rum o så . Vid halv 3 mötte jag pappa på gymmet, han skulle visa mej lite saker . Så blev lite styrketräning då . Och nu sitter jag och väntar på att Hanna ska komma hem , sen blir de bort till gymmet och träna , både hennes mamma och min bror ska me . Får bara hoppas dom kommer snart . Annars dra jag bort ändå ^^


Helg !

Torsdag: Fick hoppa in och jobba idag , de tackar man ju inte nej till . :) Efter de fick jag handla me farfar han har ju skadat foten så fick köra åt han . Sen bar de av hemåt , hämta filmen och sen köra ner till stan lämna de och plocka upp Hanna . Körde till gymet sen , Jag , Hanna och Nina så blev en runda där ner efet vi släppt av Nina , körde Hanna och jag hem och käkade , sen gick vi en runda och när vi var ute och gick så gick vi förbi gymmet i Kallinge och blev riktigt sugna på att köra lite styrketräning så blev ännu en runda på gymmet innan vi fortsatte hem , sen blev de sängen och sova .

Fredag . Dagen började me begravning , inget kul alls . Jättefint och många fina blommor måste jag säga .
Åkte med Frida till Karlshamn hon skulle förlänga naglarna och nu e jag hemma sitter här och ta de lugnt och väntar på att Tina ska höra av sig , ska upp till henne sen bär de av till Sanna , blir lite klassfest :D Ska bli super kul och träffa klassen igen :D Hoppas de e många som kommer och att de blir en trevlig kväll ^^

Jaha !

Nu va den en vecka sedan jag skrev . Kan beror på att jag inte kom in på min blogg nu när jag va uppe i Hultafors , vet inte varför jag inte kom in :/ Men men , nu e jag i alla fall hemma igen , skönt de . Har knappt vatt hemma någonting denna månaden!

Hultafors va väl rätt ok , om man bortse från vissa saker då. Annars va de okej . Va ute och gick en morgonpromenad me Laban varje dag , Hur skönt som helst :)
Ska se om man kanske kan komma igång me träningen nu när man e ledig :D
Nu kan man liksom inte skylla på att man e trött för att man jobbat eller nått .

Idag har jag bara tatt de lugnt , åkte me pappa och handlade och lite så . Sen bakade jag o min kära bror kladdmuffins . Gott xD

Nehe , om man kanske skulle ta o sova nu , eller aa förska , fast e inte de minsta trött . :/
 Jag o min bror . (Gammal bild) bjuder på den


Hultafors!

Kom hem från läkarstationen nyss , som tur väl ingen halsfluss , men har ju bara gått 2 dagar , så dom tog inget prov för dom ser inte de ändå , men hon kollade i alla fall . Var bara ordentligt svullen och lite röd än så länge . Men hon sa de kunde bli halsfluss ändå , vilket jag inet hoppas på . Men men .
Vatt en riktigt jobbig natt , har nog inte sovit mer än 3 timmar . :/ Haft sjukt ont i hela kroppen , plus att jag frysit som fan . Ändå hade jag 2 täcken på mej . men de hjälpte fan inte . :( Men men .
Nu har jag i alla fall packat , blir att jag åker till Hultafors ändå . Får bara hoppas att jag blir bättre och inte värre .
Så väntar bara på att farfar ska komma . sen ska vi köra ^^

Ha de bra .


Sjuk !

Vaknade i morse och mådde sjukt dåligt , ont i halsen , och ont i hela kroppen o vet inte allt va de va . Lagom kul när man ska åka i morron ! :(
Men men , käkat alvedon o halstabletter nu , och sovit typ halva dagen så mår lite bättre nu , som tur väl e . :)

Just nu e Nina , Rickard och Hanna här inne , ska kolla film och slappa . Sen har Nina färgat mitt :) Hoppas de blir bra . Men de tror jag att de blir .

Annars inget nytt , har ju som sagt typ bara legat och sovit hela dagen . Jag och Tim va ute och lämnade mammas bil han fick köra , jag orkade verkligen inte .
Ha de , nu blir de film , sen packa, sova och ser hur jag mår i morron !

Hmm?!

Jaa , de va ju några dagar sen jag skrev nu , men har inte haft tid , ork och lust . :/

Men o andra sidan har de ändå inte hänt så mkt ändå . Kommit hem från Falkenberg , tyvärr hade gärna stannat ett tag till . Mkt bättre där uppe . Men men , så e de .
Blev en sväng på sailet i fredags , kanske någon cider för mkt , men de va kul ändå . Men visst , finns väl vissa saker man borde tänkt men , men försent nu :( Tyvärr .

Tappat min nyckar har jag me gjort , inte en susningvad dom kan vara :S Har dessutom vänt upp och ner på hela rummet idag , men hittar dom verkligen inte :( Kan ju hända att dom ligger i falkenberg , men de hoppas jag verkligen inte .
Annars har de inte hänt så mkt .

Ha de !

Helgen!

Helgen har vatt helt underbart bra !

Fredag: Åkte vi upp till Ullared och kollade lite , hittade dock inte så mkt , men blev lite småsaker en ny ram som jag ska sätta i lite foto i sen en nu väska bland annat . Blev en kanon dag. På kvällen blev de lite grillning god mat och god dricka , blev en flaska vin eller nått , senare på kvällen så sköt dom raketer i stan de va laxivalen , va aldrig i stan så vet inte riktigt va de e . Men stod uppe på balkongen så såg raketerna därifrån .
Lördag: Blev vi bjudna på Liseberg , fick de som student present . I mej Birgitta och leif (Birgitta e mammas kusin, även dom vi bor hos nu) inte kunde komma ner så firade de nu , så blev liseberg , massa karusell åkande o även lite spel i choklad hjulen , och tror de eller ej MEN JAG VANN !! Kan ni tänka er , stjärnvinsten , en stor geicha :D
På väg hem stannade vi i Varberg och och käkade på en grekisk resturang , riktigt gott måste jag säga .
Kom hem typ runt 12 på natten så gick o la mej med en gång . Va sjukt trött !
Men måste säga att de va en riktigt lyckad dag .

Söndag: Idag blir de nog bara lugnt , typ film o kanske gå en runda , få se , sträckte mej ganska bra i ryggen igår fast kände inget då , men idag kan jag lova att de känns , men men . Skiter jag ganska bra i . Men trött e jag vill jag lova . Så de blir bara de lilla lugna , e mulet idag me så inget strandväder tyvärr :/ Men men !

En ska som Leif sa igår när vi satt och käkade !
Sitter i Varberg i Sverige , på en grekisk resturang och kollar ut mot engelskaparken ;)

Gårdagen!

Gårdagen va helt kanon :)
Blev nybakta frallor och en filmm vid frukost . Sen blev de stan en runda och kollade läget och så .
Sen cyklade vi ut en sväng till factory outlet , cyklade dessutom fel på köpet , mwn mwn hittade fram till slut . :D
Kom hem la oss och glodde på tv , sen blev de käk .
Efter maten åkte vi ut till minneslunden , och la en blomma till farmor , ett år sedan :( Saknar dej extret mkt , du anar inte .
Det va verkligen världens finaste minneslund . Efter de åkte vi ner till stranden och spelade lite minigolf , sen blev de glass efter de . hur gått som helst . Måste säga att dagen va kanon gick tyvärr lite snabbt , men men ,
Efter vi kom hem på kvällen igen så la vi oss och kollade på film . Väldigt bra film måste jag säga , kom inte ihåg vad den hette bara :S Men men , bra va den i alla fall . :)

Neee , nu ska jag nog väcka Hanna för om vi ska ha frallor idag me måste vi  nog gå bort snart . ^^

Hoppas allt e bra med er där hemma ?! ;)
 


Saknar och Älskar dej Farmor <3<3<3




Hej Då Blekinge och Hej Halland :D

Då va de äntligen Tisdag :D
Vaknade för en stund sen . Och de första man ser hängndes vid fötterna e en spindel :O :'(
 
Höll ju på att dö vad rädd jag blev . Lite nära dödensupplevelse där . Men men .
Steg upp för en stund sen , blir väl snart att plocka undan i rummet sen packa och så . Åker ju mellan 2-3  så har en del att göra innan de , men så tråkigt att packa . Men de måste ju göras . Sen e de bara tre timmars bilfärd jippe vad skoj . Eller inte ...  Men sen e de hen hel vecka av massa sol (förhoppningsvis) Måste ju bränna lite skivor me så vi har nått att lyssna på , annars kommer de bli en VÄLDIGT lång resa . :O

Nee , måste nog verkligen gå upp nu , ska plinga Hanna sen me o kolla om hon e vaken så att vi kommer iväg i tid , vilket jag inte tror . Men men . E ganska inställd på de redan . ;)

Ses nästa onsdag :D

          
Hanna och Jag

En dag kvar!

Nu e de bara en dag kvar :D Sen dra man till Falkenberg . Ska bli redigt skönt . Sola , bada , shoppa och bara ta de lugnt . Ska blir hur härligt som helst . Äntligen SEMESTER!!

Vatt en riktigt bra dag idag ändå :) Började me massage , fast så jävla skönt va de inte , gjorde skit ont , så fick en tid redan om 2 veckor igen bara för att musklerna va så spända :S Illa de säger jag bara !
Efter de mötte jag Angelina :) Skulle gå till arbetsförmedlingen efter de gick vi och käkade .
Körde ut till mamma och hämtade Mikael sen körde vi in till Kna , skulle lämna min kamera , eller aa batteriet , de ville inte ladda . Men oturen va att garantin hade gått ut :( Men sen hade jag sån tur att mamma hade tatt en försäkring som gällde i 2 år så den täckte de . :D Wiie , så nu e de iväg skickat , men tyvärr ville ja ha den me mej nu när jag åker , men de kunde jag glömma :( Snyft !
Kvöllen har bestått av att ligga i sängen och slappa och glo på film , sen åkte jag ner till farfar. Och nu sitter jag hemma och kollar på beck :) 
                         Skrea Strand :)               


Aj aj !

Jaha , vilken dag säger jag bara ! Den började me att jag cyklade ner till farfar käkade frukost och så . Sen cyklade jag hem , gick in till grannen skull ge katten mat och kolla en sak . Och då upptäcker jag att strömen har gått o jag får världens panik ringer dom och säger vad som hänt . Gick ut och kollade alla säkringar och grejer , men inget händer . :S
Springer över och hämta pappa som får hjälpa mej , men han får inte heller igång de . Stackars Ninni o dom som e på Gotland och kan inte göra ett skit . Så de slutade me att att vi fick dra förlängningssladd från vårt in till deras så att vi fick igång kylen och frysen . Som tur e så kommer dom hem i morron igen . Så förhoppningsvis så fixar de sig .
INte nog me de så har jag än en gång trillat ner från trappan i NYKTERT tillstånd :O Fattar inte hur jag lyckas , denna gången bokstavligen trillade jag , tur ingen såg , där satt jag på asen neranför trappan och foten värkte till max , men nu e de inte så farligt , känns bara lite grann , men ska ändå gå in till stan om en stund , sova hos farfar i natt , ska på massage i morron på morgonen så sover där istället . Men men , blir nog snart att springa över och kolla så att frysen har kommit upp i rätt temperatur igen . Annars lär de vara vatten över hela golvet . :S Vilket inte e så bra .

Säger bara vilken dag de vatt !


Näst sista dagen !

Jaha , då va de näst sista dagen på jobbet idag . Sista dagen att plocka upp varor o allr o självklart strular de till sig som fan . ( inte mitt fel i alla fall) Papprerna hade inte kommit och allt blev knas ,som tur väl va så fixade till sig sen . :D

I mej de va sista dagen för Alexander idag o näst sista för mej så bjöd jobbet på frukost. Baguett från kontan :) Riktigt gott , fick även paket me :) Alxeander bjöd på tårta . Så jag får väl bjuda på nått i morron . Pappa bakade , men dom blev lite konstiga , vet inte vad som hände . Men Men
Gvällen bestog av grillning me gänget , hur trevligt som helst, blev kasnke någon cider för mkt me tanke på att man ska jobba i morron , men de e inte så farligt . De e rätt lugnt ändå tycker jag .

Ska nog sova nu , e något trött har trotts allt jobbat från 7 på morron till 6 påkvällen :S. Men men sista dagen i morron så kan lika gärma jobba  lite längre :D

Ha de gott :D

RSS 2.0