Lång dag !

Vatt en riktigt lång dag idag . Började jobba vid halv 8 och slutade vid 6 . Men har haft att göra i stort sätt hela dagen ! :)
Käkade lite lunch med mamma idag , blev Kina , riktigt gott ^^ . När jag slutade fick de blir en tur till Kallinge och kollade lite saker , sen hem till farfar igen . Gjorde mej en toast . :) Sen blev de tvn och slappa lite . I morron blir de lika lång jobb dag och på kvällen blir de grillning hos mej :)

Nu ska jag sova . Go Natt ^^

Hemma

Började som valigt jobba vid halv 8 idag . Sen blev de lunch med pappa :)
Och efter de blev de åter jobb , fick en liten rast när jag skulle klippa mej , sen va de tillbaka till jobbet igen . slutade vid 6 cyklade hem till farfar , käkade lite , sen tog vi cyklarna hem till Kallinge . Så nu sitter jag hemma i Kallinge , men ska snart tillbaka till stan igen . I morron blir de jobb från halv 8 till 6 , kommer vara dö trött . :/ Men men , så e livet .
I för sig e detta sista veckan nu , sen åker man till Falkenberg :D Ska bli riktigt soft .

Ha de bra ;)

Sjuk :(

Vaknade 20 min innan klockan ringde idag , så tänkte de e ingen mening att somna om igen , blir bara tröttare då . Så gick upp och gjorde mej iordning och gick till jobbet . Skulle jobbat till 6 men fick gå hem vid halv 1 , mådde inte alls bra , jätte ont i huvudet och kände mej febrig , tror i för sig inte att jag hade feber . Men men , När jag väl kom hem käkade jag lite sen la jag mej på soffan och somnade , vaknade vid 3 igen , mådde lite bättre , så gick ner till jobbet igen och kollade i fall jag skulle jobba dom sista 2 timmarna , vilket jag gjorde , sen mötte jag farfar sen gick vi och käkade .
Nu sitter jag i soffan och ta de lugnt , har fortfarande ont i huvudet :( Väntar på att mamma ska komma ska sova hemma i Kallinge i natt . Så han skulle plocka upp mej .

Ha de bra ^^


Lördag!

Dagen började me jobb , som vanligt .. Efter de gick jag upp till farfar :) Tog lite av mina saker körde hem . Väl hemma så konstaterade jag ganska snabbt att jag verkligen måste ta tag i mitt städande av rummet så började me , vilket tatt i stort sätt hela dageb verkligen , blev en liten paus när jag o Nina va nere o handlade . Sen bar de hem igen och fortsatte med städning . Efter en stund så kom Nina hem kollade på alla mina saker som jag skulle slänga . Sen började vi med maten , blev riktigt gott ,stinker dock vitlök i typ hela huset :( Men men , Nu blir de i alla fall film , chips , gurka och dipp och lite gott att dricka med Nina och Hanna :)
Ha de gott :D


Snart helg :)

Tjoo!

Sov hos Hanna i natt så cyklade till jobbet i morse , rätt skönt mej jobbigt .
Slutade vid halv 2 idag så blev inte så lång dag . skönt de . Sen hämtade jag bilen körde och hämtade Hanna sen körde vi ut till Väby , stannade bara en stund . Sen åkte jag hem igen . Käkade sen la jag mej på soffan och kollade på en gammal Beck film , hade inte sätt den :S Men rätt bra faktist :) Snart blir de duschen o sen slänga sig framför tvn och hoppas att man somnar snabbt . Blev lite sent igår , men men . efter jobbet i morron blir de en sväng till Karlskrona med Nina och Hanna , kolla runt lite o så ^^

Ha de bra .
Puss&Kram !

Trött !

Tjoo!

Blev att stiga upp riktigt tidigt idag , både jag o min kusin sov hos farfar i natt och dom skulle köra till Åhus vid halv 7 idag , så steg upp redan vid 6 nör man hade typ halvsovit i en halvtimme eller nått , så tänkte kan lika gärna hoppa upp och gå till jobbet vid 7 idag . men e sjukt trött , vatt riktigt segt på jobbet idag i mej jag e så trött :( Tur de e torsdag i morron , då kan jag nog gå hem i tid i alla fall :) E nog inte riktigt så mkt att göra i morron skulle jag tänka mej . Va o kna med Frida o Tim en runda me , Frida skulle kolla en sak och efter de blev de donken så nu ligger jag i soffan helt slut o dunder mätt :S Orka knappt resta mej upp :( Men men .


Förstår inte vad de e för fel på dej ibland ?! Du e ju helt jävla väck i huvudet !!

En hel del gjort idag!

Heej Hopp !

Måndag igen då . Jobbat idag , va riktigt jobbigt att stiga upp i morse :/  Sen jätte slö på jobbet me . Säger bara en sak! ALLDELES FÖR LITE SÖMN I HELGEN!
Men man har bara sig själv att skylla ;)
Fick ju springa från jobbet en snabbis me bort till banken och spärra mitt bankomart kort som försvann i helgen :( inget skoj alls . Men men
När jag kom hem så satte jag mej och läste lite , så nu e jag klar me boken , och den va riktigt bra :D
Sen körde jag ner och handlade , hämta min tröja på jobbet som jag glömde och postade brevet till lönekontoret.
När jag kom hem så började jag me maten me en gång , blev potatisgratäng . gott kunde i för sig vatt lite mer kryddor . Men de va gott ändå :) Diskade lite o sen la jag mej på soffan en stund . Men fick ett ryck och började baka så blev muffinsfrallor :) Skit gott så de har farfar och jag suttit och mumsat på nu ikväll .


Nu sitter jag bara i soffan och kolla på tv och ta de lugnt . Väntar på att Beck ska börja . Sen blir de sova ^^






Lugn dag!

Tjoo!
Va en riktigt lugn dag på jobbet idag :) Kunde till och med  sluta en halvtimme tidigare än vad jag skulle gjort . Hur skönt som helst :D Nör jag kom hem så gjorde jag plättor , as gått , jätte längesen jag åt de .  Sen gick jag o la mej i soffan en stund och fortsatte läsa boken , inte många sidor kvar nu . Duktigt spännande ,


Förstår mej verkligen inte på dej de e alltid samma jävla sak så fort de e något !
Om de händer någon gång gör väl inget , men när de e varje jävla gång ?!


Ikväll blir de de lugna , va inte meningen att vara hemma , men tack vare en viss person , så ändrade sig att ... som vanligt !!


Jobb , Jobb och åter Jobb!

Heej Hópp!

Sitter hemma hos farfar . Som vanligt . Har ju vatt  här dom senaste 2 veckorna nu . Men trvis kanon bra . :D
Skit trött , vatt  en jobbig dag idag . Men ändå inte  värre än vanligt . Vet inte  alls va de vatt idag . Hoppas på en bättre dag i  morronn . KAn ju i för sig börja förstå om man börja känna sig extremt trött , jobbar  ändå 6 dagar i veckan . Så  gör ju inget annat  än att jobbar !  Men men , så e livet .

Farfar kom och plockade upp mej efter jobbet , åkte o handlade lite . Efter vi kom hem, började vi  me maten, sen la jag  mej på soffan o kollade på tv en stund . Men orkade inte göra de , så bestämde mej för att gå ut o gå en runda :) Så passade på att gå upp till Peter och hämta min klocka som jag hade glömt . Den har vatt riktigt Saknad kan jag lova :D
sen gick jag en liten sväng till , ^^ Härligt väder va de me .

Nu sitter jag bara i soffan o segar . ska nog snart sova , e verkligen skit trött . Ska bara käka lite kvällsmat innan me .
Ska nog läsa en stund me , jag som aldrig läser :S Men fick så fix ide att jag skulle läsa , så började göra de förra veckan , boken e verkligen skit bra :D Så har snart läst ut den , så då blir de väl att man fortsätter på nästa XD . haha

Helgen!

Tjoo!
Helgen har vatt ganska bra tycker jag :)
Fredag: Jobbade , efter de så gick jag hem till farfar . Sen gick jag o Hanna hem till Kallinge . Plockade ihop lite saker , för vi skulle sova hos farfar båda 2 i mej båda började jobba samtidigt .

Lördagen: Steg upp gjorde oss iordning sen hade farfar vatt o köpt fralle så blev nubakade fralle till frukost . mumsigt ^^
sen bar de av till jobbet . När jag slutade kom mammma o hämtade mej . Åkte hem till henne , donade lite inför kvällen . Skulle ha grillfest me släkten , Mkt trevlig kväll måste jag säga .

Söndag: Idag har jag absolut inte gjort ett smack  , bara legat o sovit hela dagen , blev nog nått glas för mkt kanske.
Gick hem till farfar me , annars har jag inte gjort så mkt mer .
Väntar just nu på att vi ska åka hem till mej så jag kan hämta lite saker till i morron . Ska sova här i natt .
Jaha nehe , ska nog läsa lite nu , e något trött o lite smått "sjuk" tror jag . Så lika bra att vila lite till , så man orka upp o jobba i morron .

Bad o Sol me Angelina :D


Dagen började me jobb som vanligt !
Efter de träffade jag Angelina , åkte hem te mej slängde oss på altanen o solade , blev några dopp i poolen me :D Tror de e första doppet i år i poolen . :S Illa de !
Efter de åkte jag hem till farfar igen vatt här hela veckan :) Kussen va här me och  käkade  , efter de bjöjd han på snickertårta , mumsigt  de :)

La mej på soffan sen och skulle kolla tv , men han nog inte lägga mej förren jag sov . sov nog 1 timme om inte mer . Inte bra de :O Hur ska jag kunna somna ikväll :S . I för sig e jag rätt trött så de går nog ändå . ^^
Nu ikväll blev de en cykeltur med farfar , riktigt härligt väder ute måste jag säga :D Dessvärre e de inte lika härligt inne , hur varmt som helst och här ska jag dessutom sova :S Hatar sova när de e så äckligt varmt :( Men men . Så e de !
Nu ska jag kolla på oskyldigt dömd ^^

Ha de kanon :D

RSS 2.0