Vilken kväll !

Heej Hopp!

Blev ingen praktik för min del idag , jobbade instället . Så de blev jobb från 2 till 6 , hade ju i för sig vatt mkt skönare att stanna hemma o ligga på altanen och sola , har ju vatt riktigt varmt idag . Och jag som trodde de va kallt så satte på mej en ganska tjock tröja när jag skulle cykla ner till stan , mend e slutade ju me att jag fick byta innan jag stack .
Gick bra på jobbet , fick i för sig ganska ont i fötterna i mej jag stog upp hela tiden :/ Men men , fel skor så får skylla mej själv .

Kvällen har väl inte vatt den bästa , skulle tränat , men pga en viss person så blev de inget . alltid samma jävla sak när man bestämmer nått med henne . Jag menar bestämmer man något så brukar man ju hålla de och inte bestämma något annat , men men folk e som dom e . Blev en glass på torget med Frida istället . Gott va de :) Sen blev de en tripp bort till Maxi för att köpa käk till grillningen i morron . :D Hoppas de blir skoj . Annars har ju inte kvällen vatt den bästa vatt på allmännt dåligt humör och då menar jag riktigt fåligt humör . Inget vill sig alls ikväll känner jag . Får hoppas på en bättre morron dag .

Ha de kanon gott folk :D

Tisdag!

Tjoo På Er !

Tisdag idag då och de innebär APU . På lunchen så blev de käk på andra våningen med några från klassen mkt trevligt :) . Idag på APUn så har jag mest prismärkt allt nytt satt upp alla nya krukor . Så tiden har gått ganska snbbt idag vatt rätt rolig . Nu ikväll så var jag och min bror hos farfar och fikade blev kladdkaka riktigt gott ;)
Nu sitter jag o pratar med Daniel , sen blir de väl bara och kollar på tv o ta de lugnt e super trött . :( Har vatt trött typ hela tiden nu i 2 veckor :( Mindre kul kanske , ändå sover jag jätte bra om nätterna . Vet inte alls va de e mej ! Men men .

Ha de bra !

Trött!

Hej Hopp !

Väntar på att man ska gå till skolan igen , har en lektion kvar , sen slutar an för dagen . Skönt . E sjukt trött . Ha vatt de et tag nu , ändå så sovr jag hur bra som helst :/ Vet inte alls varför jag e så trött börja bli smulan jobbigt i alla fall . Men men . Sista lektionen e företagsekonomi yippie vad skoj , eller inte . Hatar verkligen den lektionen . Läraren e ju så virrig så han vet ju knappt vad han heter :S Men de e barqa att bita ihop in i de sista nu . Inte läge kvar till studenten :D wohoo !

Få se vad som händer ikväll . Frida o jag kanske skull käka , annars vet jag ej , möjligtvis lite träning , kan behövas .

Ha de bra :)

Jobbat!

Jaha , dagen började me jobb , klockan ringde vid kvart över 8 och första tanken nee inte nu , jag va riktigt trött ville bara vända mej om och somna om igen . Men skulle ju börja jobba vid 8 så de va bara att stiga upp . Kom ner till jobbet , vatt minde idag än va de brukar va så va rätt skönt ändå . Men allt gick kanon , ovanligt bra ändå tycker jag i mej jag inte jobbat på en månad nu . Så gick kalas bra . Efter jag slutade gick jag pp till farfar , käkade lite sen cyklade jag hem , när jag kommer hem så ringde Emelie frågade om vi skulle ta en glass på torget , så hoppade in i duschen , gjorde mej iordning och sen körde jag ner till stan , satt på torget och pratde massa skit och drack smoothie , blev de istället för glass rikitgt gott måste jag säga . Och nu sitter jag här , väntar på att matan ska blir klar sen blir de käk och vänta på att mamma ska ringa , ska köra dom ikväll , så de blir ingen drickande för min del denna helgen heller , men men . Får väl se vad som händer mer ikväll än att jag ska köra dom så aa ^^

Ha de kanon ;)

Saknar<3


Vilken dag :(

Tjoo!

Vilken dag säger jag bara , började me att jag vaknade vid 7 första gången, men vände men bara om och somnade om igen , sen kom katten in vid typ 8 o börja skrika eller vad fan han höll på me , så efter 5 min gav jag upp och gick upp och släppte ut han sen gick jag o la mej igen somnade och vaknade typ 10 min innan klockan ringde. Kände verkligen för att bara ligga kvar i sängen hela dagen och inte göra nått alls . Har inte alls vatt på humör idag , men gick upp gjorde mej iordning cyklade ner till stan hade ju APU idag me , men gjorde inte så mkt va mest tyst och aa typ inget alls . :/ Vatt på dåligt humör verkligen hela dagen . Men har vatt typ nere hela veckan :( Nere o trött inte haft ork eller lust att göra nått alls . Få hoppas att de vänder snart .

Nu ikväll har jag vatt med Frida , åkte ut till mamma en runda , sen blev de mjukglass på kiosken , gottgott ^^
Annars blir de nog bara ta de lugnt , kolla lite på tv sen sova .
Hoppas på bättre dag imorron :)

Puss&Kram !

Tråk!

Heej Hopp!

Fick gå hem från praktiken idag redan vid 2 eller nått , eller aa va nog hemma vid 2 . HAde så ont i huvudet , så la mej i sängen , somnade väl vid halv 3 skulle jag tror , o sen vaknar jag vid 4 av världens dröm :S Men huvudverken hade inte släppt ändå :( Börja tröttna på de nu . Pappa åkte till Tyskland idag , så e hemme själv nu , skönt som fan :D
Ikväll blir de nog bara att slappa , sen kanske gå en runda me :) Fåse hur de blir .

Ha de bäst !

APU

Hej Hopp !

Sitter i sängen just nu , ska snart cykla ner till APUn. Ser hur de går , har ju i för sig Mikael cyklen och på den kan man bromsar me frambromsen . Skönt att komma tillbaka till APUn igen efter man inte vatt där på 2 veckor , men kan fortfarande inte göra så mkt :( Desutom har jag fortfarande ont i huvudet sen igår :( Trodde den skulle släppa under natten , men nee de gjorde den inte . Så får se hur länge jag blir där nere idag .

Nee , nu måste jag plocka ihop mina saker .
Ha en kanon dag :D

Skola!

Tjoo!


Idag började man skolan igen då . Va väl sådär , visst lite skönt att ha nått att göra igen i mej man vatt ledig i 2 veckor .
När jag slutade körde jag hem till Hanna , satt och snackade lite sen bestämde vi oss för att springa en runda , gick väl sådär , gick mkt bättre igår , men men , har vatt ganska seg o haft huvudverk och så idag så kan beror på de .
Just nu sitter jag i sängen och slappar , mkt som snurra i huvudet just nu :/ Men de fixar sig väl till slut .
Ikväll blir de nog att gå en runda , ska försöka ta mej ut i alla fall just nu orka jag inte ens resa mej ur sängen så aa . Men Men .

Satt även och lekte med lite bilder idag me , såhär blev dom :) dom 2 första gjorde jag och dom 2 sista gjorde Daniel


 




Järnavik och Väby!

Heej Hopp!

Började me att farfar kom vid 10 och hämtade mej . Sen bar de iväg ut mot Järnavik skulle gå en runda där ute . Hur härligt som helst . Stannade även till ocg fikade me , han hade tatt me sig varm oboy och mackor och så . Jätte gott :D

Sen åkte jag hem tog de lite lugnt och slappade bara . Lagade även mat me . Och mitt i allt ihopa ringer pappa oh kan du komma ner me träningskläder till mej . Så fick släppa allt jag hade o packa ihop de de va bara att ställa maten åt sidan o fortsätta sen , men de gick bra ändå . De smakade kanon ;)

Vid 5 tiden åkte Hanna och jag till Väby för att springa en runda . Trodde aldrig jag skulle orka hela , men de gjorde jag . :D och precis när vi ska köra hem så ringer min bror och fråga om jag kunde köra han till mamma och hon bor typ vid Väby , men jag som är så snäll och ställer upp körde hem och hämtade han hos pappa och sen körde ut han till mamma . känns som om man gjotr lite idag i alla fall . I morron börja skolan igen . Usch vill jag inte , men men måste ju , har ju trotts allt vatt ledig i 2 veckor nu så ska inte klaga ;)

Ha de bra :)

Saknar  Dej <3

Karlskrona!

Heej Hopp!

Kom typ hem för en stund sen . Vatt i Karlskrona med pappa , kollade på träningskor och sen kläder till studenten .
Men hittade inget alls , hittade en typ klänning , men fel storlek givetvis , alltid så när man väl hittar något :/ Efter Karlskrona körde pappa ut mej till mamma för jag skulle hämta hennes bil ska köra bror till en kompis ikväll och mamma orkade väl inte . Så då e lilla jag så snäll och ställer upp :) Annars har jag inga planer få ta dagen/kvällen som den kommer .


Saknar dej , det vet du <3

Slapp dag !

Tjoo!

Vatt med Daniel typ hela dagen , va borta på Kalleberga och hälsa på vår lärare som vi hade när vi gick på fritids :) Sen har vi bara legat på soffan och kollat film.
När han gick hem så lagade jag lite mat gick riktigt bra idag , jag o sås brukar inte vara bästa kompisar precis , slutar alltid me att jag öser ut den , men idag gick de kanon :D
Ikväll blir de nog gå en runda och plocka undan lite i mitt rum , annars får jag se vad som händer ^^



K-hamn med Frida

Tjoo !

Vatt en lång dag idag känns de som . Vaknade vid 9 , gick upp satte mej vi datorn en stund . Ringde Frida vid 10 och kollade så att hon va vaken . Vilket hon inte va ,men de visste jag . ^^ Sen gjorde jag mej iordning och så och vid halv 11 kom Frida , sen körde vi hemtill henne och hämtade 2 saker som hon hade glömmt sen bar de iväg till Karlshamn . Tog en himmlatid på sjukhuset tyckte jag . Hon tog bort alla stygn utom ett för de fick hon inte bort , gick av så en tråd sitter kvar , men den skulle trillabort av sig själv så småning om så det e bara att hoppas att den gör de me :S Sen blev de en sista komm på handen , och jag fick även redan på att det fanns 2 skador i handen , men de ena gjorde dom inte så mkt åt , de va ledbandet och han trodde inte jag skulle ha några större problem me de . Så de e bara att hoppas på de . När vi väl var klara på sjukhuset så åkte vi in till stan och kollade en runda sen blev vi hungriga så när vi kördehem stannade vi till på donken :D haha . Blev en hambugare och en glass . ^^
Annars har jag nog inte gjort så mkt idag , rensat min garderob , kollat tv o vatt ute hos mamma och lämnat bilen , gick väl sådär att köra , lite svårt med att växla , men de gick ju om jag tog de försiktigt .
Snart ska jagt möta Daniel sen skavi gå en runda sen får jag se vad som händer :)



 


14/4-09

Heej På Er !

Känns som om man gjort en massa saker idag verkligen .
Träffade Emelie , blev lite käk som bestog av nyabakade scones och pastasallad sen en runda på stan och sen träning . Hittade en jättefin klänning som jag fundera att ha på studenten , men e lite tveksam :/ Få se hur de blir me de. Efter sen så träffade jag Frida , blev att vi gick bort till kiosken köpte oss en glass och sen gick vi en runda . När vi kom hem satte vi oss o kollade på tv och hade allmänt drygt . Slutade me att vi mötte Daniel och Alle gick en runda (igen) ganska lång runda snackade en massa oså . Trevligt va de i alla fall tycker jag , mkt bättre än att ligga o dryga framför tvn .  

Snart blir de att lägga sig i sängen . Ska upp tidigt i morron , ska in till sjukhuset i K-hamn ta bort stygen och kolla handen . Sista gången hoppas jag . . .

Go natt sov gott o dröm sött ^^

Väby med Frida:)

Hallå På Er Alla :)

Idag så vaknade jag ganska sent , eller föj mej e de de som aldrig sover så länge :O Men de va rätt skönt att sova ut .
Låg kvar i sängen och kollade på film , orkade inte stiga upp. Snackade me Frida om vi skulle ut till väby en sväng och hälsa på . Så vid 12 åkte vi ut dit . Men stannade inte så länge . Och nu har jag ätit och precis kollar på film. Farfar och Faster e är så vi grillade lite . :) Fundera på om jag ska lägga mej i sängen . E skit trött . :/ Men men .
Få se vad som händer ikväll . Sitta hemma tänker jag inte göra i alla fall .

Ha de kanon :)

12/4-09

Heej Hopp!

Lördag:
Var nere hos farfar ,:) Annika , Petra , Dag och lilla Milton har kommit ner nu äver påsken , skoj skoj .
Så när Petra och farfar åkte och handlade så gick jag Dag och Milton bort till Lekplatsen , Så var där någon timme sen gick vi hem igen :) Senare på dagen så började jag städa mitt rum . Denna gången ska jag verkligen försöka att hålla de städat me , men så säger jag varje gång och jag lyckas ändå aldrig :/ Men men , ska verkligen försöka !:D
På kvällen träffade jag en gammal kompis som jag gick på fritids me , har inte träffats på typ 9 år eller nått . Kollade på film o snackade lite skit . Jätte skoj att träffas igen :)


Söndag: Vaknade typ för en stund sen , idag blir de nog gå en runda , och ikväll ska hela gängen käka kina :) Ska bli as gott , jätte längesen vi käkade där . Hoppas de blir trevligt i alla fall . Annars vet jag inte vad som händer idag . Inget specielt planerat faktist . Få se vad dagen har att erbjuda :)




9/4-09

Tjoo!

Vaa ganska längesen jag skrev här nu , har ju i för sig haft sin orsak :/ Men tänkte jag skulle skriva lite nu i alla fall . Operationen gick bra sa dom :) Så nu slipper jag forhoppningsvis ha ont mer . Fick åka in till sjukhuset igår jut för att jag fortfarande ha så pass ont efter perationen , så dom kollade , och de såg ändå rättbra ut , 4 stygn hade jag såg ju i alla fall . Skulle igentligen bara gått bort till läkarstationen  nästa vecka o ta bort dom , men han sa att jag skulle komma in till dom så han kunde kolla igen så de såg bra ut o allt . Annars ha de inte hänt så mkt. Vatt ledig nu sen i tisdags i mej jag inte få vara på praktiken , e ju sjukskriven i en månad ´, väldigt drygt , men få se när man kan börja använda handen igen , som de känns nu lär de dröja någon vecka till :'(om inte längre . Men sånt e livet .

Idag ska jag bort till Kallebergaskolan och hälsa på mina gamla lärare o dom barnen jag hade där när jag praktiserade där ^^ Skabli kul .

Nehe , ha de kanon .

1/4-09

Heej Hopp!

Då va man hemma efter en dag på APU:n , gjort en hel del idag :) Vatt rätt skoj , dagen gick super snabbt fram till typ 4 halv 5 , sen gick de hur segt som helst , kan vatt för att jag va jävligt hungrig och på lite halvt dåligt humör på grund av en viss person , men men .

Dagen blev inte alls som jag hade tänkt mej .
Skulle gått på spinningen men så blev de inte , tummen ner för de . :(
Och ska inte sova hos farfar heller som jag planerat , Frida skulle följa me mej till sjukhuset i morron :) Tack Frida . ^^
Så kan sova hemma i natt me , skönt de .

Oh , har haft mammas bil nu sen förra veckan , ska lämna den idag , så upptäckte jag att någon jävel har backat in i den där bak , så jävla arg , men men , syns tack och lov inte så jätte mkt , blev mest små repor . Men ändå . Desutom sover mamma nu , så kan ju inte säga något heller , men man kan ju hoppas att de va där innan . :S

Ska i alla fall ut till mamma snart och lämna bilen , så får väl se vad hon säger . Sen blir de duschen , sen hoppa i säng , upp tidigt i morron . :'( Ska ju vara där inne vid 9 redan . Men men , kan ju hoppas att de inte tar hela dagen !!


Ha de kanon bra alla , och önska mej lycka till inför operationen i morron . ^^

RSS 2.0