Karlskrona !

Aha , då skulle man ju igentligen vatt och jobbat , men nee så blev de ju inte nu . Fortfarande smått sur och irriterad faktist , men hjälper ju i för sig inte . Dessutom har min data pajat :( Så nu får jag låna mikaels . Får passa på när han e i skolan :)  Handen känns väl inte bättre , men så ed e får väl se när veckan har gått .
Träningen e dessvärre nerlagd för tillfället . vill ju styrketräna men aa . Blir ju ingtet me de . Ska se om jag kan köra lite konditon istället . Blir eventulet spinning i morron om jag e hemma , återstå att se .

Blev en runda till Karlskrona med pappa idag . Skulle köpa ny addapter till han , råkade ju tappa hans . Vet i sjutton va den tatta vägen :S . Hur som helst så hittade vi en ny .
Nehe , vila en stund kanske . Är mega trött . Ska iväg sen ikväll . :)

Ha de bra ^^


FAN ME !!

Jaha , va på sjukhuset idag då . Skulle kolla handen , har ju fått ont igen sen operationen :( Så träffade den läkaren som gjorde operationen. Enligt mej inte så goda nyheter , men de va väl igentligen inga dåliga heller .
Ingen styrketräning på ex antal veckor :'( Hur kul e de då ?! Inte kul alls .
Och efter mkt velande så blev de inget jobb nästa vecka heller . :( Jag som verkligen vill jag . Så får vila denna veckan . Skulle ta ibumetin 3 gånger om dagen , så  får väl se nu efter denna veckan hur de känns . men känns ganska onödigt och käka några tabletter som inte ens hjälper , men får väl se .
Läkaren trodde i alla fall att de va någon sena i handen , men trodde de skulle bli bra igen . Men som sagt ingen styrketräning :'(

Tina va här idag me , färgade mitt hår och satte in hårförlängningen sen :) Blev väl rätt bra trotts att de inte va samma färg , men blev lite som slingor . Tack för hjälpen Tina :)

Tillbaka från början ! :(

Blev lite sovmorron idag , vaknade inte förren 20 i 10 riktigt härligt :D Gick upp gjorde mej iordning och sen körde jag in till stan . Skulle till napraparten igen :( Tycker verkligen inte om de alls . Men måste man så måste man tydligen !
När jag va klar där körde jag upp till farfar , skulle köra han till sjukhuset .
Gick även in och pratade me chefen på apoteket där och berättade dom dåliga nyheterna :( Hon såg kanske inte så glad ut , men förstår henne , men vad ska jag göra ?!
Ska i alla fall in till ortopeden i morron så ska han som gjorde operationen i handen ska kolla igen i mej jag fått så sjukt galet ont att jag inte vet var jag ska ta vägen . :'( Blir så jävla ledsen , vill jobba ju . Men men får se vad han säger i morron . Hoppas på bra nyheter . Men tveksam till de. Har ju haft så ont nu så njag helst bara vill ligga i soffan och inte göra ett skit . Så nu e de tillbaka från början . Blir galen !

Hur som helst . Nu ikväll blev de en fika med Angelina på andra våningen :) Blev en hel del prat . Skoj att träffa henne igen , va ett tag sedan :( .
Och nu ligger jag bara i soffan och ta de lugnt och vila . Får väl se om jag tya gå en runda sen , blåser som fan , gymmet e ju ingen mening att gå till kan ju ändå inte styrketräna :'(
Ha de bra folket och önskar mej Lycka Till i morron . .  kan behövas om jag ska kunna jobba på fredag och nästa vecka !


Fixat Naglarna :)

Heej Hopp!

Då har ännu en dag flygit förbi . Gjort en hel dej idag tycker jag . Va på gymmet en runda på morgonen . Dock kan jag ju inte styrketräna längre :'( Fått riktigt ont i handen igen . Inget kul alls . Och jag som ska jobba nästa vecka :O vet inte alls hur detta kommer att gå :S . Återstå att se . Så i morron blir de ju en del samtal att ringa vill jag lova :/ 
Efter träningen så va jag hos Malin ocg fixade naglarna :) Blev rätt bra tycker jag . När jag sen kom hem la jag mej på soffan och kollade på den serien Kommisarien och havet eller va den heter . Pappade hade spleat in de sen i söndags , tur de i mej jag somnade . Åkte även ner till Tim en runda och träffade han .
Annars ha de bara blitt att jag legat på soffan . Har så sjukt ont i handen så jag vet inte vart jag ska ta vägen Suck , e något trött på de . Få se vad dom säger i morron
Nu ska jag sova . e jätte trött .
Go natt sov gott :)







Helgen!

Fredag:
Blev rätt lugn va ute hos mamma och käkade middag :) Tacos blev de . riktigt gott . Längsen jag åt de .
Annars tror jag inte de hände så mkt mer . Mest en lugn fredag .

Lördag:
tädade och pysslade lite i mitt rum . Sen på kvällen kom Tina . Vi skulle göra oss iordning inför en kväll på Ferali med några i klassen :) När vi kom ner så ser jag Martin och Elli sitta där och sen Ola och Mia . Vi gick fram till klasen hälsa p alla och satte oss ner , blev mkt prat . När jag sen ser att Martin och Elli går så ser jag mamma och Tomas me , då hade dom vatt med Martin och Elli och jag hade inte sätt dom utan bara gått raktförbi :O Stackars mamma , ser inte ens henne ju :/ JAja , hon har förlåtit mej nu ;) haha .
Va en underbart mysig middag i alla fall . Och efter de så gick vi upp till Emelie . Satt där , men sen skulle hon inte dra ut så mötte Filip så följde me han till GT där man träffade lite annat folk me . Riktigt trevlig kväll tycker jag :)

Söndag:
Tina kom och hämtade mej i stan . Ett STORT tack för de Tina :) Åkte hem till mej , hon skulle igentligen bara lämnat mej , mend e slutade efter att suttit i bilen och snackat i mer än en halvtimme så bestämde vi oss för att åka till Konsum och köpa frallor och sen hem till henne för att köka frukost . Sen kollade vi på idol och spelade buzz . Snacka om att den dagen gick väldigt fort jag menar vi satt bara i soffan och gjorde ingenting , men riktigt skönt med sån slappis dag :)


Det va en aning dumt !

Dag 3 e avklarad dock väldigt mkt undantag . Blev en macka till mellanmål :S Inte bra inte bra :/
Sen blev de i för sig lite middag till mat ris och kyckling , rätt gott :) Får ser i morron hur jag gör :)

Denna dagen har de blitt väldigt mkt träning känns de som :S Började me att jag gick en timme på löpabanden .
Sen cyklade jag en runda med min lillebror , och efter de en halv timme indoor Walking med Nina :S :O
Känner mej helt slut in kroppen nu . Ska bli skönt att lägga sig i sängen och glo på en film eller nått .

Förstår inte varför jag slutade träna :O De va nog de dummaste jag gjort . Man mår så mkt bättre och e så mkt piggare . Hoppas de håller i sig denna gången :) Måste börja skärpa mej me de asså . Annars kommer jag aldrig lyckas få bort de  jag lagt på mej . Har bestämmt mej . Jag SKA lyckas så de e bara att ligga i ^^

Nu säger jag Go natt , ska bli riktigt skönt att krypa ner i sängen .


Inne på Dag 3

Inne på Dag 3 nu !

Dag 2 gick väl kanske inget vidare :/ På kvällen efter jag hade vatt och  tränat va jag riktigt hungrig så ringde pappa och sa "Nu ger jag upp me det här" Han hade rätt , han hade sagt att jag inte kunde äta så lite o de jag åt (ingen mat) om jag skulle träna så mkt . Och de märke jag igår . Så de får nog bli lite ändringar idag (dag 3) . 

 Shake till frukost
Smoothie till lunch
Fruk/sallad till mellanmål
Riktigt mat till middag
shake efter träningen .

Tror de funkar lika bra de . Måste ju ha riktigt middag om jag nu ska orka träna .

Dag 3 idag då , har än så länge funkat , har bytt ut min candybar till smoothie istället se om de blir bättre :)
Va på gymmet för en stund sen , blev en timme på löpabanden sen fick jag ett sånt skoskav så kunde inte gå me , första gången eller andra va de nog kanske , som jag hade mina nya löpa skor på mej . men riktigt bekväma måste jag  säga , gäller bara att springa in dom nu me . :)

Nehe , käka strax och efter de blir de napraparten . Usch de tycker vi verkligen inte om :S
Finns nog inget värre än sånt . Men måste  man så måste man .
Önskar meju Lycka till ^^

Dag 1

Då va de första dagen som jag börjat med dieten .
Vet inte alls hur detta sak gå . 1 dag o jag på panik . Men jag sak fixa detta .
Måste verkligen de . Dom 10 kg jag har gått upp ska jag gå ner igen .
Så därför har jag börjat på diet Nutrilett Quick Start heter den , så bara hoppas de funkar .
Så mina måltider består av :

Frukost:
Choklad/jordgubbs shake , helt ok faktist.

Lunch:
En måltidsbar , dom har man ju tatt nåfon gång innan istället för lunch rätt goda faktist :)

Mellanmål:
Buljong . Smakade grönsak idag , va väl rätt ok , men vilket mellanmål :/ Inte de bästa kanske .

Middag:
Pasta eller soppa .
Smakade ostpastan idag . Va väl kanske inte de godaste jag ätit i mina dagar . de gick väl ner .
Men nästa gång ska jag blanda i grönsaker och ha en flaska vatten brevid .
Efter middagn va de dessert , cholkad fick de bli . KANON GOD :D
Smakde typ som chokladpudding . Så de va nog höjdpunken med dieten . :D
Så så kommer min dag med måltider vara i ungefär 2 veckor . om jag nu står ut då vill säga . Men jag MÅSTE !!
Önska mej Lycka Till ^^

Nu ska jag o bror hämta farfar . Ska köra han till Hobby och efter de blir de nog cykla en runda . :)
Köpte ny cykel idag me :D


Stressig dag!

Blev visst att man råkade ligga kvar lite extra i sängen , blev väldigt stressigt , skulle ringa tusen samtal, göra mej iordning, plocka ihop mina saker och allt va de va . Och när jag väl var klar och skulle köra så hittade jag inte bilnycklen (typiskt mej) Har aldrig koll på vart jag har mina nycklar .

Kom några minuter försent till jobbet , men de gör ju inget e ju alltid i så go tid annars .
Väntade på ortopeden skulle ringa . Ringde dom ?! NEJ så får ringa imorron igen och hoppas på att dom ringer upp . Fick sluta lite tidigare idag me :) Skönt de .
Klockan 6 skulle jag möta Hanna sen skulle vi till gymmet och träna . Blev indoorwalking . Skit roligt faktist :)
Sen hem , käka , sen blev de bubbelbad och efter de film :) Hur bra kväll som helst :)

Ha de bra ^^

Ännu en dag !

Jaha , då va ännu en dag avklarad me jobb och träning :)
Fick göra lite nya saker på jobbet idag . Kanske inte de roligaste mej väldigt slappt , rätt skönt va rätt trött dom sista timmarna , hade jätte svårt att somna igår sen vaknade jag tusen gånger på natten me !

Efter jobbet körde jag farfar till brunnen ,sen hem käkade blev grillat riktigt gott måste jag säga .
Dette e min sista vecka som jag får äta mat , sen får jag inte käkade på 2 veckor :'( *snyft*
Men ska nog går bra , så länge jag har nått att göra . Kan ju hoppas på lite jobb ^^
Va borta och tränade me min bror en runda . När vi sen kommer hem och vi sitter i soffan och kolla på tv , så ringer pappa telefon . De va någon på gymmet i Kallinge som kände att de luktade bränt så pappa fick köra bort , eller aa , jag fick köra pappa hade druckit 2 öl till maten . Det visade sig vara en lampa som höll på att börja brinna , allt va helt svart runt om och plasten hade börjat smälta . Så de hade kunnar gå illa om han inte hade ringt . Men vi drog ut säkringen så hela konditons delen blev helt nersläckt , men bättre de än attd e börja brinna .
Nehe , nu ska jag lägga mej i sängen och kolla tv sen sova .
Skulle igentligen gått med Hanna , men hon verka ha glömt de (som vanligt)
Och dessutom så svara hon inte heller , så de blir de ju inget med precis . . . 

Go natt sov gott & dröm sött ^^

Ny vecka . Nya tag !

Jaha , då va de måndag  igen . En vecka sen man började träna . Känns helt underbart skönt att komma igång me de igen :)
Har gett mej fan på att jag ska gå ner dom 10 kg jag gått upp , och de ska helst ske innan jul , så jag har ju att göra . Men tror i för sig inte jag lyckas gå ner 10 kg innan jul , men 5 kanske :)
Hur som helst , va på de nya passet indoorwalking idag , de va riktigt skoj måste jag säga :) Men jobbigt , men tror de e väldigt bra konditionsträning . Och kondition är precis vad jag behöver .

Precis kommit hem efter massage me , kan ju inte påstå att de va dirket skönt , men de behövdes tydligen , knäckte loss en hel del så hoppa på att de hjälper , nästa gång blir de naprapareten , tycker jag ju inte riktigt om :( Men behövde tydligen de , hoppas ryggen blir bättre nu när jag tränar . :)

Nehe , nu ska jag vänta på att pappa ska komma hem så jag kan fixa lite saker .
Ha de bra !


Ledig!

Då va de Fredag idag då . Blev inget jobb idag :( Lite tråkigt samtidigt lite skönt kanske .
Får hoppas att de blir lite jobb nästa vecka i så fall :) Man vet ju aldrig .
Vaknade vid 8 idag gick upp gjorde me en shake sen blev de gymmet me pappa en runda:)
Nu sitter jag bara och väntar på att pappa ska komma hem från farfar , glömde bilnycklen i pappas bil så kommer ingenstans :/ Skulle ut till mamma en runda me min sjuka bror . Sen blir de väl hem göra lite mat städa i mitt rum och sen blir de nog Tingsryd en runda skulle jag tror :) Annars får jag se vad som händer . Har inga planer alls inför denna helgen . Får väl se om de blir lite fest i morron ^^ . Sånt man märke i morron typ .

Ha de bra alla ^^

Jobbat och tränat

Denna veckanh ar nog inte bestått av annat än jobbat och tränat .
Kört farfar me , i mej han inte e bra i foten än så kn han inte köra så de får jag göra :)
Gör inte mej något i för sig . :)
I morron e de fredag och som jag vet nu så e jag ledig . Kan vara skönt efter denna veckan med så långa dagar .
Blir i alla fall att träna , de e de enda jag vet nu , sen får jag se vad som händer och sker !
En sak e säker , har i alla fall kommit igång med träningen och de känns kanon bra :D
Så jävla skönt ^^

Men , nu blir de nog snart sängen och sova , e något trött . Får väl se i fall min bror sover här i natt me , han har gjort de nu i 2 dagar för att han har en as stor spindel i sitt rum . Så förstår att han inte vill sova där .

Nu säger jag bara go natt ^^

RSS 2.0