Helgen!

Hallå På Er !

Fredag:
Va de uppdragsjakt i brunnsparken . Skit roligt faktist , trodde inte de skulle vara så kul . Men de va riktigt roligt . Samlades hos Angelina för att göra sig irodning Vår klass hade 80-tals tema . sen bar det av till brunnsparken .
När de va klart där så drog vi och käkade .

Lördag:
Va över hos Ninni en stund va och handlade och så , sen plockade jag undan lite på mitt rum . Och senare så blev de grillparty hos mej . Rätt trevligt kväll om jag får säga de :) sen drog vi till Natti , va en del folk ute .

Söndag:
Idag blir de nog bara ta de lugnt . efter tre dagars festande sså känner man sig lite sliten så idag blir de lilla lugna kan jag ju säga . Ska göra en uppgift i naturkunskapen me , bara för att han inte ville skriva in mitt betyg . Blir galen , men men så e de . Lika bra att göra skiten och lämna in i morron . Så har jagd e gjort !

Ha de bra . ;)

Jobbat!

Blev att stiga upp klockan 6 i morse , var riktigt längesen jag steg upp så tidigt . Skulle börja jobba vid 7 . Kom ner där hur trött som helst , men va soft idag så rätt skönt . Är ganska nöjd med de jobbt jag ska göra i sommar . Hur lugnt som helst fick mitt schema idag , jobbar visserligen ganska mkt , men om jag slipper hoppa in extra o ta kassan så slutar jag 12 alla dagar utom lördagar , då vet man aldrig hur länge jag jobbar!

Annars har dagen betsått av träning blev gymmet en timme idag , rätt skönt att träna lite , har dock ont i ryggen som fan :/ Men men struntade jag i just då , men kanske inte i morron :S
Var hos farfar efter jobet idag me , hjälpte mej med en uppgift i företagsekonomin , satt med i sökert 2 timmar eller nått :O Länger satt vi i alla fall .
Nu ikväll va Frida här en stund me , hon hade till och med tårta mej sen . Tack Frida . Och jag får väl säga Grattis med ;)
Körde och tankade sen hem kökade oss en äggmacka kollade på tv o sen blev de tårta .
Nu sitter jag i sängen ska snart sova , skola i morron ju . och desutom e jag super trött .



Grattis <3

Heej!

Jaha , då var det visst den 26 Maj redan , tiden den går fort , för fort tycker jag !
Gick en runda ner till stan idag , eller rättare sagt till farfar , hämtade bilen och när jag e där nere sitter jag o kolla i kallendern och upptäcker 2 hjärtan på dagens datum, och jag frågar varför de e de . O Farfar bara vet du inte de? O jag bara: Neej ,  inte idag väl ?, de e väl i morron :O Då visade de sig att farmor fyller/fyllde år idag, hur F*n kunde jag nästan glömma bort de :O Fattar inte de . :S Tiden går helt enkelt för fort. Aja , tog farfars bil till kyrkogården och la en blomma o sa grattis , men lite sent kanske . Men o andra sidan hade jag glömt de vet jag inte vart jag skulle ta vägen :( Så puuh säger jag att jag skulle ner till farfar och låna bilen . :)

Annars har dagen bestått av plugg och skola , eller fick mitt betyg sen slutade jag . Blev i alla fall klar med ett arbete idag , skönt de , ska bara komma ihåg och lämna in de i morron me :S
Snart blir de sä
tta sig i sängen o plugga lite till sen sova ska upp tidigt i morron börja jobba klockan 7!

Ha de bra ^^



Äntligen!

Tjoo !

Jaha , idag har de hänt en massa bra saker tycker jag . Hade bara en lektion i skolan , rätt soft . Efter de åkte jag ner till stan bokade tid till massage , har bixter ont i ryggen kunde ju knappt sitta , så fick tid redan en halvtimme senare . Hela ryggen va låst och massa knutor o skit :S Så de fanns en del o knäcka loss o trycka loss . Kommer dock har ont ett par dagar till trodde han :/ Men men , bara att hoppas på det bästa . Sen drog jag upp till farfar en sväng sen ner till skolan igen var ju lottningen till balen , Gick ganska bra tycker jag ^^
Senbar det av till kna med Frida . hittade äntligen klänning till studenten , var på tiden kan jag säga , så nu e de fixat me , skönt de .Blev även lite  käk där inne med :)

På kvällen blev de en lång promenad med Hanna , sen Tv och plugg , kommit en bit , men de blir nog plugga hela kvällen i morron med :( Tyvärr , men så e de när man inte gjort de tidigare . Så har mej själv att skylla .

Nu blir de krypa ner i sängen och sova . nya tag i morron .

Go natt ^^

Blev kalas bra :)

Tjoo !

Har ju då provat sätta upp håret inför balen idag :) Blev kanon bra tycker jag , tog typ 2 timmar .
Annars hade de inte hänt mkt mer idag gick tog de lite lugnt , lagade lite käk , blev kycklingfile , ris och sås . Blev riktigt gott :) Efter de kom Tim , sen körde vi ut till mamma och lämnade bilen , eller Tim körde för jag har skit ont i ryggen :( Så tack till Tim för att han körde och Tack till mamma för att jag har fått låna bilen några dagar nu :)

Ikväll var jag ute och gick en runda me Emelie riktigt härligt väder me ju . sen mötte jag Hanna så gick vi en runda , så har blivit en riktigt lång runda idag . Kändes i ryggen , men släppte lite efter en stund , tyvärr e de 10 gånger värre nu :(
Men de ordna sig väl ;)

Nu hade jag tänkt sova , e jätte trött .      Go natt
                                                                            Sov gott och dröm Sött ^^

Nervöst ! :S

Tjoo!
 Sitter här och väntar på att jag ska köra , ska hämta Frida sen ska vi bort till Malin och prova sätta upp håret inför balen .
E ganska nervös över hur det kommer att blir :S Men tror och hoppas att de kommer blir bra ^^
Annars vet jag inte vad jag gör , e inte så länge kvar nu ju :S Shit vad tiden går fort ! :O
Efter jag satt upp håret blir de en runda till Ellie , sen till mamma . :)
Annars får jag se vad som händer ikväll . Antagligen massa plugg :(


Ha de kanon :D

Slapp dag !

Heej Hopp!

Idag har det inte hänt så mkt . Legat i sängen typ hela dagen !  Gick inte upp förren typ halv 3 eller nått . Gjorde mej iordning körde och hämtade Tim sen körde vi till Brunnsparken och gick en runda . Skönt och röra lite på sig . Desvärre har jag skit ont i ryggen :( Vet inte vad jag gjort kanske e för att jag legat i sängen hela dagen .

Efter maten så åkte jag ut till Mamma en runda . Var där en stund . Snackade lite o så .
Och nu ligger jag bara i sängen och glo på film . Skulle pluggat men orka inte så har en del att göra i morron :/ Men men . Så e de .





Kanon kväll :D

Tjoo!

Onsdagskvällen va kanon . Etfter mössprovtagningen i skolan åkte jag hem , mötte Ninni , åkte och hämtade lilla Kevin sen ner till stan handlade lite till kvällen . Sen åkte jag ut till Frida , skulle hjälpa henne med kläder till kvällen , men tyckte hon  fixade de rätt bra själv :) Sen tog vi hennes bil hem till mej , fixade mina kläder till kvällen . Sen va de bara att vänta tills man skulle  åka , skulle hämta Tina och Josse och när vi kommer vid snäck så kommer jag på att jag glömde min mat hemma :O Så de va bara att köra hem igen  och hämta den , efter de bar de av ut till Johanna , för att grilla osv , sen åkte vi in till JH :D Kanon kväll helt enkelt !

Ha de

Go morron :)

Go morron på er ^^
Sitter i sängen fortfarande , vaknade när Frida höll på att göra sig iordning , sen åskade de me ju , så kunde inte somna om , låg under täcket o va livrädd :'( Hatar när de åskar , hela sängen skakade och fönstret skorrade . :S
Frida kommer väl snart igen antar jag , hon sa de i alla fall . Sen e de bara att göra sig iordning . Mössprovtagning idag ju , sen grillning hos Johanna ikväll och sen bär de av till stan till JH där de e studentfest :D Kan dagen blir mkt bättre eller ?! ;) Tror inte de .
Jaha , Nehe , fundera om man ska käka nått , e ganska hungrig . Måste bara orka ta mej ur sängen :/

Ha de bra så ses vi ^^

Dålig dag!


Tjoo!

Jaha , skola idag då , hade bara en lektion . sen slutade jag . Så rätt skönt . Men o andra sidan han jag inte mer än innanför dörren för en viss person började gnälla , Gode gud , människan måste vaknat på fel sida eller nått . Man kan inte få sånt spel annars . :S För bara skit saker . Så efter de va hela dagen förstöd och inte nog me att en person håller på . givetvis kommer nästa person och antingen e trög eller spelar trög . Orka fan inte med sånt folk :(
Desutom fått upp massa jobbiga påminnlse nör folk börja prata så aa , men visst inget dom kan hjälpa med tanke på att dom ej vet nått så aa . Men men . Så istället föratt sitta hemma o sura o vara förbannad så drog jag en snabbis till gymmet , tränade en stund . Sen hem lagada jätte god mat , blev kycklingfile , ris och currysås , riktigt gått va de . Sen kom Frida och vi cyklade bort och lämnade en cykel hon hade lånat , eller jag cyklade och hon satt där bak och gnällde :P haha . Men men . Sen gick vi hem så fått lite motion idag vilket kan behövas :)

Bara att ladda inför morron dagen . Mössprovtagning , grillning hos Johanna och studentfest på JH :D
Problemet e kläder bara , de e rocktema , o jag har inte en aning vad jag ska ha på mej :S
FÖRSLAG ?!

Slapp dag !

Lördagen: Jobbade lite på förmiddagen , åkte hem fixade lite i rummet och så . Åkte ner till Peter en runda , skulle lämna hans väska som jag lånade , skulle haft den till Öland , men fick bli en annan i alla fall . Sen va de bara att vänta till Martin och Ellie kom sen bar de av ut till mamma , där vi skulle grilla o så :) Mkt trevligt kväll . Dock blev de lite för mkt . Men hade riktigt kul , efter vi hade vatt hos mamma åkte jag in till stan .

Söndagen:Har inte hänt så mkt , bara tatt de lugnt . Åkte me och hämtade Hanna när hon slutade jobbet . Sen har jag bara legat i sängen . Lagade lite käk me , fick bli potatis, sås , snitzel och sen sallad till de , kanon gott blev de :D
Nu e Frida här me , hon ska sova här i natt , sen i morron blir de åka till Kna på studiebeök inom kusen företagsekonomi , ska till Mio drygt , men men , måste ju !

Ha de bra ;)


Skola !

Heej Hopp !

Sitter bara här just nu me katten i knät , eller aa nu e hna uppe på skrivborde o vandra . Han brukar göra så när han vill ha uppmärksamhet :/ Dryg katt säger jag bara . Men men .

Blev skola idag , funkade väl , va rätt slappt :)
Efter skolan åkte jag hem . väntade på Emelie som skulle komma , vi skulle laga lite käk o så . Efter de körde jag ut Mikael till Mamma . Sen hem igen . Väntade på att Hanna skulle sluta . sen gick vi till gymmet , blev lite styrketränig . Skönt att börja komma igång me de igen :) Va ju som sagt ett tag sedan :/ Men de ska de bli ändrig på :D

Annars har jag nog inte gjort så mkt idag , blir nog snart sängen , ska upp och jobba i morron , sen blir de grillning hos mamma :)

Ha de kanon !

Städar!

Heej!

Blev ingen skola idag , hade extremt ont i huvudet när jag vakande , så har haft de halva dagen eller nått :/ Mindre kul. men men inget att göra åt .

Blev en vända in till kna med Frida senare på dagen när man va på lite bättre humör , fixade lite saker till balen .Typ spännen och sånt som jag ska ha till uppsättningen . Sen blev de käk på donken . Längesen jag åt där .
Blev även en cykel tur in till stan för att hämta farfars bil , för att kunna ta sig till kna , sen cyklade jag hem me , så fått lite motion idag i alla fall :) Vilket behövs nu när de inte e så länge kvar till balen . :S Tiden går verkligen skit snabbt .

Nee , nu ska jag fortsätta att städa :) , va så extremt rastlös så var tvungen att göra nått , så började städa vilket behövdes :O

Puss&Kram !





Hemma igen :)

 Tjohoo!

Jaha , då var man hem kommen från några härliga dagar på Öland med en den underbara klassen BF06.
Vatt riktigt skoj , sommar fest , poolparty grillfest , utflyckter mkt skratt och en hel del roliga kommentarer ;) haha .
Detta e nog en resa man sent kommer glömma . Har verkligen vatt super skoj .

Just nu e Frida här , sitter och fundera på vad vi ska göra :/ Men vet inte alls , men kommer väl på nått :D

Ha de bra :D

.....

Go morron :D
Sitter just nu i sängen , precis gjort mej iordning . Ska packa ihop de sista , sånt som jag inte kunde packa ner igår .
E verkligen precis att de går ner i väskan , men tyvärr Tina o Fille , datan får stanna hemma :/ Få inte plats . Tänkte snart käka lite frukost me . Ska ju jobba vid 10-12 .

Fick världens jätte panik när jag vaknade i morse :O Skulle kolla klockan på mobilen , och den e helt död :O Hur den nu kunde vara de me ett nästan full laddat batteri , Så trodde jag hade försovit mej så flyger upp och letar upp en klockan , så va den verkligen bara 06.40 :/ Men jag kunde ju inte somna om igen så gick upp istället . La mobilen på laddningen men ändå inte ett liv i den , så bytte till den andra , provade efter en stund igen och då gick den igång , så inte en aning va de va me den . Men men , Vaknade ju mitt i natten av att skärmen lös så kan ju vatt så att den lysit typ halva natten och att de har tagit jätte mkt batteri . Får väl se . Har ju bara haft den i en vecka eller nått . Så lite surt i fall den redan skulle vara sönder :/

Nee , packa ihop de sista nu och käka frukost , sen blir de jobb .

Ha de bra . Ses på onsdag igen när man kommer hem från Öland igen :D

Öland i morron :D

Fredag idag då . Håller på att packa lite inför Öland i morron , men går inget vidare alla mina kläder e nytvättade :/
Men men , desutom e jag super trött och har ont i huvudet , har i för sig haft de hela dagen . Men men .
Frida e här nu i för sig e hon inte mkt till sällskap hon ligger i sängen och sover . Så rolig e hon .
Annars har dagen vatt lugn: Skola , vatt hos mamma och lämnat bilen , va i stan en sväng med och nu ikväll bara packat ihop lite . Mkt mer har nog inte hänt . Ska hämta farfars bil ikväll eller han plockar upp mej när han kör hem , sen tar jag hans bil och kör hem till mej , behöver den i morron , blir lite ont om tid i mej jag jobbar till 12 och vi ska samlas i skolan vid 12.45, så hinner inte gå upp till rydenskan för att käka lite hos farfar och sen gå till skolan , s¨får bli bilen i morron :) Men känns som om de blir lite strssigt ändå . Men de ska nog gå . :)


Ha de :)

Fundersam!

Jobbat idag då blev bara 2 timmar , fast idag stog jag inte i kassan , idag var jag me på det jag ska jobba med i sommar :) Lite lugnare jobb än de e att stå i kassan . När jag slutade så körde jag ut till mamma skulle lämna bilen , eller aa de blev byta bil . Umgicks lite med min bror :)

Kom hem skulle städat mitt rum , men pallade inte , så Frida och jag åkte ner till stan kollade på en ögonskugga jag skulle ha :) Hittade en kanon fin :D Sen hem igen . Lagade lite mat och kollade på tv , sen träffade jag Tim en runda . Körde en sväng sen käkade vi en glass .
Annars hade inte hänt så mkt .

Just nu sitter jag bara i sängen och kollar på tv , väldigt mkt tankar som snurra i huvudet . :(
Ganska jobbigt . Men de löser sig nog .

Ha de

En dag med Frida :D

Jaa , de började med att man va i skolan idag då , va ett tag sedan man va i skolan på en tisdag i mej vi har vatt ute på APU nu ganska länge . Hade bara en lektion , sen slutade jag . Så då gick jag och Angelina och käkade pommes tallrik . Sen tog jag bussen hem satte mej en stund vid datorn och tog de lugnt . Efter en stund kommer Frida och sen farfar , han skulle hämta mej för att jag skulle ut till takett och hämta mammas och deras bil , eller aa Tomas nya bil . Kan ju säga en sak . Jag ska ALDRIG köpa en atomatare när jag köper bil . haha . Senare på dagen åker Frida och jag in till kna , jag skulle titta på skor . hittade 2 par . Frida fick köra in . Jag skulle köra hem , men de slutade me att vi fick stanna i Hasslörundellen . haha . Atomatare e inte min grej . Efter vi kom hem så slängde vi oss i sängen och glodde på film och bara slappade . Skönt de . e super duper trött som vanligt . :/ Hade juu tänkt att jag skulle få lite sovmorron i morron , men istället blir de att jobba börja klockan 10 , men skulle bara jobba till 2 så de e ju inte så länge , men hade görna velat sova nu när jag e ledig för en gång skull :/

Annars har de vatt en bra dag , många skratt , men så e de när jag och Frida umgås XD

Måndag !

Heej Hopp !

Dagen började me att jag försov mej , vaknade inte förren hemtelefonen ringde , och då såg jag att klockan va 10.40 , så missade första lektionen . Kan ju säga att de va rätt skönt att sova . När jag stigit upp gick jag över till Hanna , va där en stund . Sen körde hon ner mej till skolan för jag hade en lektion till . Företagsekonomi , jippe vid kul . eller inte . men men , satt mest bara och glodde . När jag sen slutade så skulle jag jobba , blev bara 2 timmar , men de räkte . När jag väl kommer hem trött och hungrig så finns de verkligen ingen mat heller o jag skit sur för de . Så de slutar med att jag skäller ut pappa sen ta bilen ut till mamma och käkade där .Och nu sitter jag bara i sängen , kollar på city akuten :D Hur bra som helst .

Ha de kanon !
Puss

Lördag

Började me att man skulle jobba från 10-14 , va ganska mkt i stort sätt hela dagen , har aldrig vatt med om att det vatt så mkt folk hela tiden , ingen kunde typ ta rast förren klockan va halv 1-1 för de va så mkt folk hela tiden , så va ganska jobbigt . Men de funkade . När jag slutade så mötte jag pappa på torget sen åkte vi in till kna , köpte ny mobil och nya träningskor :) Skönt , va på tiden att köpa ett par nya . På kvällen efter jag hade käkat åkte jag ut en runda till mamma, va ett tag sedan jag va där . Så de va rätt kul , sen ringde Frida o sa att vi skulle festa , så åkte hem gjorde mej iordning o sen ner till stan , oplanerad fest , men va hur skoj som helst , va längesen jag hade så skoj :D

Söndag :
Typ inte gjort ett smack , bara legat i soffan typ , e lite smått seg efter gårdagen :( O har sjukt ont i ryggen verkligen :'( Kan knappt sitta på en stol hoppas de går över till i morron . Men men . 

                           nya telefonen jag köpte 

Valborg !

Heej Hopp!
Jaha , då va den den 1 maj nu då , och idag mår man väl som  man förtjäna . Fast har bara litre huvudverk o småseg så de e rätt lugnt :) Trodde de skulle vara mkt värre .
Kvällen va kanon tycker jag , grillade lite så hemma hos Tobbe god mat och trevligt folk . Senare på kvällen när man kommer ut så sitter alla runt grillen då har dom gjort en egen majbrasa :D rätt skönt och sitta där . Gick även ner till stan en sväng , mkt trevligt , träffade en del folk :) Kanon kväll om jag får säga de själv .
Sitter hemma hos farfar just nu , väntar på att mamma ska komma , hon ska köra hem mej när hon hämtar min bror , så hoppas hon kommer snart , tänkte gå ut o lägga mej i solen lite .Förhoppningsvis få lite färg :)
Annars vet jag inte vad som händer idag , bara ta de lite lugnt . som sagt e ju lite slö efter gårdagen .

Men men , ha de kanon
Puss&Kram !

RSS 2.0